sandra administrator
Število prispevkov : 573 Reputation : 69 Join date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: [1] obvestilo: delovna mesta Ned Okt 07, 2012 6:23 am | |
| elsie je v temi z vprašanji povprašala, kaj storiti, če želiš imeti pogovor v temi, kjer tvoj lik dela. odgovor sem ji sicer že napisala, vendar je bolje, da res vidite vsi tole še pod obvestili.
odprtih je že malo morje tem - seznam vseh (razen tistih v charlotteu) imate pod map of mayberry (link v sidebaru). če je poklic vašega lika tak, da ustreza eni izmed tem (knjižničar, učitelj, zdravnik, natakar, etc.), potem lahko vaše ime zapišemo v podnaslov te teme (library, mayberry high, hospital, xyz bar, etc.) - seveda je potrebno kontaktirati mene, da to uredim. za primer lahko dodam the midsummer nightmare club, katerega lastnik je maddox, kar tudi piše v podnaslovu teme.
če teme, kjer bi lahko opravljali poklic ni, potem jo odprite sami. simple as that. male tiskane črke, na koncu vejica. v prvi prispevek prosim prilepite link do slike - minimalna velikost je 250x160, zaželena je večja in dobra kvaliteta. po odprtju prosim kontaktirajte mene z linkom do te teme, da lahko sliko uredim v stilu vseh ostalih in potem dodam temo še na ljubi map ob mayberry. |
|
sandra administrator
Število prispevkov : 573 Reputation : 69 Join date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: Re: [1] obvestilo: delovna mesta Sre Nov 14, 2012 1:06 am | |
| bump!
zgornje sporočilo velja še vedno za vse tiste, ki nimajo izbranega kraja dela - takih vas je kar precej. |
|