all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
wayland, ryan james Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

wayland, ryan james Pravila
wayland, ryan james Zasnova
wayland, ryan james Oglasevanje
wayland, ryan james Map
wayland, ryan james Faceclaim
wayland, ryan james Canon
wayland, ryan james Wanted

wayland, ryan james Staff

wayland, ryan james Cbox
wayland, ryan james Spotlight
the leading lady

wayland, ryan james Leadinglady

the leading gentleman

wayland, ryan james Leadingmale

best friendly connection

wayland, ryan james Friends

best family

wayland, ryan james Family

best chemistry

wayland, ryan james Chemistry

honorary member

wayland, ryan james Member

biggest ego

wayland, ryan james Ego

biggest sweetheart

wayland, ryan james Sweetheart

should be a couple

wayland, ryan james Couple
wayland, ryan james Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

wayland, ryan james

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
judson o'sheajudson o'shea
student of medicinestudent of medicine

Število prispevkov : 79
Kraj : port charles, louisiana

wayland, ryan james Empty
ObjavljaNaslov sporočila: wayland, ryan james   wayland, ryan james EmptyPon Okt 08, 2012 2:37 am

ryan james wayland

wayland, ryan james Grimes-8
26- mayberry - professional soccer player - straight - luke grimes
včasih se popolnoma premočen zbudim v svoji postelji še preden vzide sonce in za trenutek ne vem, kje se nahajam. takšne nočne more me spremljajo že od otroštva in po besedah ene od mojih številnih psihologinj iz otroških dni je to zaradi spomina na to, kar se je zgodilo mojemu očetu. kar bi bilo nekako seveda popolnoma razumljivo, glede na to da je umrl na svoji misiji nekje na bližnjem vzhodu. a zanimiva stvar je ta, da se sam pravzaprav očeta sploh ne spomnim, poleg tega pa je mama skrbno skrivala kaj točno se je z njim zgodilo. umrl je namreč ko sem imel šele dve leti in popolnoma logično bi bilo, da me na njega ne veže popolnoma nič. in mogoče je bila vsa ta skrivnostnost okoli njegove smrti glavni vzrok za to, da sem kot otrok razmišljal o njem in si predstavljal, kaj je počel v času njegove smrt. v veliki večini mojih nočnih mor se namreč pojavlja prav on, podoba je sicer zabrisana a nekako vem, da spremljam prav njega. in ne glede na to, kaj točno sanjam, vedno se te nočne more končajo enako – z eksplozijo, ob katerih se zbudim. v ušesih slišim nabijanje mojega srca in po nekaj trenutkih imam občutek, da bom omedlel. sanje se pojavljajo popolnoma nenadzorovano, ampak na srečo se v zadnjih letih pojavljajo nekoliko manj pogosto kot v otroštvu. ampak kljub temu me vedno vržejo popolnoma iz tira in včasih mislim, da se mi bo od njih nekega dne še zmešalo. pred drugimi seveda skrivam, kaj se dogaja z mano, še v družini je ta tema nekako prepovedana, saj se veliko raje pretvarjam, da se nič ne dogaja, kot da bi gledal otožne poglede matere in temačne poglede brata. a temnih kolobarjev pod očmi zaradi neprespanosti pač ne moreš skriti. verjetno so me prav te nenadzorovane sanje privedle do tega, da se v temnih nočnih urah veliko raje potepam po mestu kot pa da bi spal v topli postelji.

že od malih nog sem bil rad obkrožen z ljudmi. osamljenost me je vedno plašila in vedno sem poskrbel, da so bili okoli mene drugi ljudje. to je bil tudi razlog, da me je mama na začetku osnovne šole vpisala v nogometno ekipo, šport, v katerem vztrajam še danes. pravzaprav si nisem nikoli predstavljal, da sem v tem dejansko dober, dokler ni bil ob vstopu v srednjo šolo trener srednješolske nogometne ekipe tako navdušen nad mano, da me je kot edinega predstavnika prvega letnika vključil v ekipo. z leti sem tako le še bolj dodelal moje mojstrovine z žogo , tako da so se ob koncu četrtega letnika trenerji univerzitetnih ekip dobesedno pulili zame. a sam sem se odločil, da študij ni zame – sicer nisem bil med najbolj neumnimi v razredu, a ob številnih treningih in obveznih zabavah med koncem tedna in tudi med šolskimi dnevi, ni bilo ravno veliko časa za učenje. tako sem šolo po maturi obesil na klin ter se pridružil eni od lokalnih nogometnih ekip. denar sem si služil z občasnim kelnarjenjem a hitro sem napredoval proti boljšim uspehom in boljšim ekipam. sedaj sem član enega od profesionalnih moštev in lahko priznam, da bi lahko s takšno plačo lagodno živel do konca svojih dni. a sem prepričan, da lahko še bolj napredujem in željo imam postati najboljši.

priznam, že od nekdaj sem bil precej samozavesten. verjel sem vase, v svoje zmožnosti in da sem prišel sem, kjer sem sedaj, sem moral preko marsikaterega trupla. nekatere stvari obžalujem in si želim, da bi se razpletlo drugače, a po drugi strani ne želim misliti na preteklost. živim za sedanjost in verjamem v to, da mi je namenjeno precej lagodno in svobodno življenje. ne pustim, da me drugi omejujejo in verjetno je prav to razlog, da se še z nobenim dekletom nisem prav dosti povezal. poleg tega pa nikakor nočem da kdorkoli izve, da pravzaprav nisem tako zelo popoln kot večina misli da sem. tako neprespane noči, prekinjene zaradi nočnih mor o očetu, raje zamenjam za neprespane noči zaradi dolgih zabav in kratkih avantur. te se sicer vedno končajo v stanovanju predstavnih nežnejšega spola, saj do sedaj nobene še nisem pripeljal v svoje stanovanje. veliko raje se namreč sredi noči splazim iz njenega stanovanja in svoje nočne more vedno znova podoživljam sam.
jakob - 19 - around 5 - n/a
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

wayland, ryan james Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: wayland, ryan james   wayland, ryan james EmptyPon Okt 08, 2012 6:40 am

brooding, tormented, soccer player, luke grimes - i like. nedvomno te bodo razgrabili v rekordnem času. (: opis je več kot zadovoljiv in jasno da potrjen. tukaj izpolni vse obrazce, potem si lahko odpreš plot page in začneš pisati. Smile welcome and enjoy! smitten 3
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

wayland, ryan james

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» wayland, dorian jim
» wayland, tristan julian
» wayland, lexie anabelle
» ryan and elina
» ryan and eleanor