Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.
the leading lady
the leading gentleman
best friendly connection
best family
best chemistry
honorary member
biggest ego
biggest sweetheart
should be a couple
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.
we are like different flowers from the same garden,
Avtor
Sporočilo
GostGost
Naslov sporočila: we are like different flowers from the same garden, Čet Okt 11, 2012 12:56 am
outgoing call
arianna! hej, hvala bogu, da sem te dobila na telefon. ni mi namreč jasno, zakaj se nihče ne javi na domačega. je mama slučajno kaj rekla, da se kamorkoli odpravlja? in, kje je charlotte? kolikor vem smo domenjeni za družinsko kosilo... ali pa sem jaz kaj zamešala. *sigh* ne bi bilo prvič...
coded by katie of atf
maxim sheridan
Število prispevkov : 32 Reputation : 5 Join date : 06/10/2012 Kraj : mayberry, ca
Naslov sporočila: Re: we are like different flowers from the same garden, Čet Okt 11, 2012 1:04 am
outgoing call
Elina. ravnokar prihajam iz šole, še malo pa bom doma. Glede mame nimam pojma, verjetno je zaspala, ali pa je kje v trgovini - včasih izgine ne da bi kaj rekla, tako da me sploh več ne čudi. Charlotte se kje potepa ali pa zabava, bog ve kakšna bo prišla domov. Damien mi je omenil kosilo, ampak ne spomnim se da bi rekel danes. Preveč stvari imaš v glavi, ni čudno, da vse zamešaš. Poleg tega pa se zavedaš, da te nisem videla že cel teden in tri dni?
coded by katie of atf
GostGost
Naslov sporočila: Re: we are like different flowers from the same garden, Čet Okt 11, 2012 5:13 am
outgoing call
oh? kako si se imela v šoli, draga sestrica? ti fantje že kaj nagajajo? so ostala dekleta dovolj dobre prijateljice? mnja, lahko bi se že navadila na to, da ima navado za nekaj minut izginiti, pa vseeno, ne morem si kaj, da me ne bi skrbelo. včasih imam občutek da si na svoja ramena naloži več kot preveč dela. saj ne, da je že nas pet velik zalogaj... a...ha, okej. oh ja, če jih ne bom imela jaz, kdo pa jih bo imel, haha? in zgleda da sem vse skupaj zamešala....... res? je minilo že tako zelo dolgo? oprosti ljubica, večino časa sem na sestankih, tako da nimam niti najmanjšega pojma kako zelo hitro čas leti mimo mene. kako se ti lahko oddolžim? bo kava enkrat v bližnji prihodnosti dovolj?
coded by katie of atf
maxim sheridan
Število prispevkov : 32 Reputation : 5 Join date : 06/10/2012 Kraj : mayberry, ca
Naslov sporočila: Re: we are like different flowers from the same garden, Čet Okt 11, 2012 5:53 am
outgoing call
Seveda, bilo je odlično. Ves dan sedim na prekleto trdih lesenih stolih, ki imajo navado, da pustijo velike bolečine v riti. In učitelji ne znajo drugega kot nakladati o temah, ki nikogar ne zanimajo. Tako, da še enkrat bilo je popolno. Glede na to, da sem samo pol tako popularna kot si bila ti so fantje dokaj strpni. Dekleta pa... Ah, kot da kdaj lahko najdeš dobre prijatelje. Naj citiram očeta: "Edini prijatelji so družina, teh ne moreš izbirati." Vse skrbi, Elina. Ni dvakrat za reč, da kdaj ne bo prišla nazaj. *sigh* Nas pet? Kolikor vem, ste skoraj vsi že odrasli - tole ji pač ni jasno. Lepo postavljeno vprašanje. Se ne pritužujem, ti kar razmišljaj, dokler to počneš namesto mene. *laugh* V bližnji prihodnosti? Čez deset dni torej? Bilo bi odlično.
coded by katie of atf
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: we are like different flowers from the same garden,
we are like different flowers from the same garden,