all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
gallagher, sage amelie Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

gallagher, sage amelie Pravila
gallagher, sage amelie Zasnova
gallagher, sage amelie Oglasevanje
gallagher, sage amelie Map
gallagher, sage amelie Faceclaim
gallagher, sage amelie Canon
gallagher, sage amelie Wanted

gallagher, sage amelie Staff

gallagher, sage amelie Cbox
gallagher, sage amelie Spotlight
the leading lady

gallagher, sage amelie Leadinglady

the leading gentleman

gallagher, sage amelie Leadingmale

best friendly connection

gallagher, sage amelie Friends

best family

gallagher, sage amelie Family

best chemistry

gallagher, sage amelie Chemistry

honorary member

gallagher, sage amelie Member

biggest ego

gallagher, sage amelie Ego

biggest sweetheart

gallagher, sage amelie Sweetheart

should be a couple

gallagher, sage amelie Couple
gallagher, sage amelie Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

gallagher, sage amelie

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
colton parkercolton parker
tv series producertv series producer

Število prispevkov : 85
Kraj : port charles, louisiana

gallagher, sage amelie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: gallagher, sage amelie   gallagher, sage amelie EmptyNed Okt 21, 2012 1:40 am

sage a. gallagher

gallagher, sage amelie Header
21 - mayberry, nc, usa - student of medicine - straight - sarah bolger
declan gallagher, oče: če si želite nekoga, ki bi znal ceniti materialne dobrine in človeški odnos, potem stojte kar se da daleč od sage. resno vam pravim. punca ima že celo življenje karkoli hoče, ja vem, da je to narobe, ampak konec koncev je moja najmlajša in zakaj ji ne bi nudil lepega življenja? čeprav moram tudi sam, kot njen oče, priznati, da je razvajena bolj kot sem si upal kdajkoli pomisliti, da bo. pozna se ji, da ne zna ceniti tega kar ima, že na daleč, čeprav jo moram pohvaliti, dekle ve kaj bi rado postalo. ampak tega je nikoli nisva učila z yano, kako bi potem lahko? z leti bo prišlo samo od sebe. mogoče bo celo connor tisti, ki jo bo spravil k sebi in jo prisilil k temu, da se bo spremenila. nekaj je na tem mladeniču, kar dobro vpliva nanjo. konec koncev jo je pripravil do tega, da bo letošnji letnik zaključila kot najboljša v svojem letniku. vse pohvale sine. in kot pravim sage je sonček, ki ti zna požreti živce in mogoče bi res moral kdaj poslušati njeno mamo in ji prisoliti kakšno okoli ušes. ampak na koncu koncev, noben oče noče, da bi ga njegova najmlajša sovražila.

yana gallagher, mama: sage si pri svojih enaidvajsetih letih zasluži, da jo nekdo da čez koleno, kakor da bi jih imela sedem. saj vem, da bi morala biti ravno mama tista, ki bi zagovarjala svojo deklico, jo razvajala in tako naprej, ampak pri nas je očitno to vlogo prevzel njen oče. jaz imam na čez ostale otroke. potem pa si predstavljajte kako je živeti kot tiran v družini, ki skrbi za izobrazbo, ugled in tako naprej. no naj vam zaupam, da je to pri sage precej težko. mislim, če samo pomislim kaj bi z menoj naredili moji starši, če bi jim povzročala takšne probleme kot to dela sage. katastrofa. priznam, zna biti pridna in vse, zna biti pravi sonček kakor se kdaj pa kdaj izrazi njen oče, ampak prisežem, da me bo nekega dne spravila v grob.

patricia gallagher, sestra: če si pameten, potem boš stal kar se da daleč od sage. razvajena lepotička, ki ti zna zlesti pod kožo v nekaj minutah. torej lahko že veš, da je bil prvi stavek bolj kot ne nekakšna laž. če imaš le možnost, potem bodi čim bližje moji sestri. res je nekaj posebnega. če te bo imela rada, potem toliko bolje zate, če ne, potem ti zna zagreniti in uničiti življenje bolj, kot si si to lahko sam predstavljal. enostavno je posebna in takšna je najboljša. go sis, go! but i still hate you for lending my dresses!

connor montgomery, fant: oh, sage? načeloma najbolj razvajeno bitje, ki ga poznam, vendar hkrati nekaj najboljšega kaj se mi je zgodilo v življenju. sicer res, da zna biti prekleto svojeglava, vedno mora obveljati njena in preprosto mora dobiti vse kar hoče. če ne preprosto dvigne nos in hočeš ali nočeš, ti boš prvi popustil, ker obratno definitivno ne bo. na kratko, mora obveljati njena in pika. vendar po drugi strani, kakor sem rekel prej- je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v življenju in res, da ima svoje muhe ter te in one reči, vendar zanjo je vredno to potrpeti.

alina o'connel, 'prijateljica': saj vem, da bi morale prijateljice govoriti vedno le najboljše ampak vam povem, da zna biti sage največja prasica kar jih je svet videl. tako razvajenega otroka ne boste našli nikjer. če kaj ne bo po njeno, potem bo ogenj v strehi in če česa ne bo dobila, se je pripravljena cel dan tukati v kotu, toliko časa, da bo njen stari popustil. vedno je bilo tako in če mene vprašate, se z leti ne bo nič spremenilo. in v njeni družbi je včasih resnično težko živeti. mislim, si že pogledal njen popolni nasmšek? ali lase, ki vedno stojijo popolno, četudi je za njo prekrokana noč in se zjutraj zbudi vsa zmačkana? prisežem, da je še nisem videla nepopolne. potem pa si lahko zamislite kako izgleda, ko gremo dekleta skupaj ven...kot bi šla ona sama, ostale smo samo za okras.

oliver saetta, bivši fant: sage je mačka! in to ne govorim le zaradi tega ker sem jo imel možnost spoznati iz vseh možnih kotov in pogledov, pač pa zaradi tega ker je dekle resnično carica. priznam, verjetno z njo ne bi zdržal celo življenje ker sva si preveč podobna, ampak čas, ki sem ga preživel z njo, mi je ostal v lepem spominu. z njo ti resnično nikoli ni dolgčas ker zna uživati, zna te nasmejati, zna ti polepšati dan na sto in en način. ampak ravno tako se moraš ti znati prilagoditi njej in kdaj žrtvovati kaj zanjo. sicer nevem kaj danes počne z tistim zdravnikom ker se mi zdi prestar zanjo, preveč resen, amapk okej, dokler jo bo zadovoljil, naj mu bo. če pa se jima ne izide, hej sage, še vedno lahko prideš kdaj naokoli *smeh*.

sage amelie gallagher, herself: veste kako zelo bolano zveni vprašanje, kako bi se opisali? mislim resnično v vsakem primeru bo prišlo do tega, da nekomu nekaj ne bo všeč. nekomu se boš zdel preveč samovšečen, spet drugemu se bo zdelo, da si s svojim opisom popolnoma šel v meglo. kakorkoli, tako ali tako me ne briga kaj si drugi mislijo o meni, tako, da je vseeno kaj povem o sebi. stara sem enaidvajset let in moj trenutni fant me sili k temu, da letošnje študijsko leto zaključim kot najboljša. po pravici povedno mi kaj drugega v bistvu ne preostane, sploh ker imam osebne inštrukcije z njegove strani haha. okej kaj še? najmlajša gospe in gospoda gallagherja, lastnika ladjedelnic po celi ameriki. ampak ne mislite da to pomeni, da bom nekoč jaz tista, ki bo prevzela njegov posel. vsaj upam da ne. moje sanje so namreč medicina. kardiologija če smo natančni in res upam, da mi bo uspelo. a visokim ambicijam in težkemu študiju navkljub, znam uživati življenje. od začetka do konca dni. in po besedah marsikoga znam biti tudi prekleto presrana in razvajena. in ko nekaj želim, ponavadi to tudi dobim. in v tem trenutku ne želim več nakladati o sebi, res ne. konec. poljubček, sage.
ANA - 8teen - about 6 or more - hanna pearce
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

gallagher, sage amelie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: gallagher, sage amelie   gallagher, sage amelie EmptyNed Okt 21, 2012 1:47 am

well, she seems a whole lot of lovely. lepo, da si se odločila še za en charrie in opis je zdaj potrjen. isto kot prej s hanno: fill out these forms and you're good to go. (:
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

gallagher, sage amelie

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1