Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.
the leading lady
the leading gentleman
best friendly connection
best family
best chemistry
honorary member
biggest ego
biggest sweetheart
should be a couple
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.
Število prispevkov : 85 Reputation : 44 Join date : 20/10/2012 Kraj : port charles, louisiana
Naslov sporočila: all you need is me and nothing else Ned Okt 21, 2012 2:25 am
SAGE AMELIE GALLAGHER TWENTY ONE YEARS, STUDENT OF MEDICINE (CARDIOLOGY), MAYBERRY, NC, USA, SARAH BOLGER high, sarcastic, honest when she wants that, miss perfect, arrogant, party animal, ambitious, family favourite one, stubborn, sometimes bitchy, care free, intelligent, smart, charismatic, confident, outgoing, really friendly when she likes you
"SAGE AMELIE GALLAGHER dekle, ki zna biti tvoja najboljša prijateljica ali tvoja najhujša sovražnica. ambicioznim sanjam navkljub, da bi nekega dne postala uspešna kardiologinja, zna uživati mladostne dneve svojega življenja. pri svojih enaindvajsetih je najmlajša članica družine gallagher in vsi jo imajo nekako pod okriljem, vsem je prijateljica, čeprav zna od časa do časa komu resnično požreti vse živce, ki jih premore in ga spraviti v grob, kakor bi se izrazila njena mama. ampak na splošno hodi okoli z nasmeškom na ustncah, ne zavedajoč se, kaj v resnici ima, ko jo naslovijo z imenom sage gallagher. uspešno družino na katero je lahko ponosna, da jo ima, študij za katerega bi nekateri ubijali in fanta, ki si ga želijo vsa druga dekleta za svojega. in ravno zato gre včasih preveč zaletavo v vse stvari, sili z glavo skozi zid, čeprav kasneje spozna, da je to povsem nemogoče. nemalokrat zato povsem nehote prizadane ljudi okoli sebe, jih pripravi do tega, da se oddaljijo od nje, jo mogoče celo zasovražijo za trenutek. in potem ji je, ob pogledu na objokan obraz, nemogoče ne odpustiti njene napake. ampak vedno pač ne bo moglo biti vse po njeno, vedno življenje ne bo kot v pravljici...she's looking for: well pač glede na to, da se trudi po svojih najboljših močeh, da je pozitivno naravnana in vse skupaj, ji prijateljev verjetno ne primanjkuje, čeprav jih ponavadi spravi ob živce. kakšen najboljši prijatelj bi ji prav prišel, nekdo, ki mu resnično lahko zaupa in ki točno ve kakšna je sage. sovražniki so ravno tako dobrodošli. zaradi svojega dolgega jezika pač. ali zaradi dejstva, daje razvajena in visoka? mogoče ena izmed bivših deklet njenega sedanjega fanta, ki mogoče vedo kakšno umazano skrivnost njenega življenja, so prepričane, da si ga ne zasluži,...mogoče celo kakšen izmed njenih bivših, ki je še ni čisto pozabil, ji je kaj zameril...love interests yeah sicer je v zvezi, zaljubljena v svojega connorja, ampak punca je mlada, neumna, zaletava kar se tiče čustev in kaj hitro bi se znalo zgoditi, da bi s kom spila kozarček preveč. and than we all know what's next. potem kakšni bivši in kaj temu podobnega. gallagher family and drama! nujno. družina je največ kar ima in tisto kar resnično ceni, drama pa je tako ali tako zaželjena vedno. please use her well, sex her up, she's sweetie <3
"POVEZAVE [connor] as meant to be [valentin] as teasing and flirting [asher] as you are one big trouble for me
Nazadnje urejal/a sage gallagher Ned Okt 21, 2012 5:04 am; skupaj popravljeno 1 krat
lucrezia lombardi
Število prispevkov : 54 Reputation : 9 Join date : 05/10/2012 Kraj : mayberry, nc
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Ned Okt 21, 2012 2:48 am
anything for lucrezia?
colton parker tv series producer
Število prispevkov : 85 Reputation : 44 Join date : 20/10/2012 Kraj : port charles, louisiana
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Ned Okt 21, 2012 5:04 am
sure can do :3 upam, da si imela kej pametnega v mislih, ker random povezavice znajo biti pretty much dolgočasne, medtem ko po drugi strani, sama nimam resnično nič pametnega v mislih. or are we need some brainstorming over pm? (:
lucrezia lombardi
Število prispevkov : 54 Reputation : 9 Join date : 05/10/2012 Kraj : mayberry, nc
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Ned Okt 21, 2012 6:56 am
glede na to, da sta si po značaju dokaj podobne, bi bilo lahko izpeljati neko bolj sovražno povezavico, draženje druga druge z raznimi umaznimi igricami, vohunjenjem itd. , malce težje pa bi bila bolj prijateljska povezava, ki bi vsebovala cel kup pričkanja, skupnega druženja itd. but that's just some ideas, what do you say?
louis gallagher
Število prispevkov : 56 Reputation : 1 Join date : 17/10/2012 Kraj : mayberry, nc
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Pon Okt 29, 2012 1:45 am
anything for brother louis?
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Pon Okt 29, 2012 1:54 am
lucrezia - huh, well med njima je še vseeno nekej let razlike in dvomim, da bi bla sage toliko, da bi se spustila na takšen nivo...tako, da tole vbistvu ne bi blo preveč izvedljivo če tako pogledava...let me think about it for a little, pa ti pošljem inbox v kratkem :3
louis sure thing :3 gallagher's are always welcome (: samo upam, da si imel kakšno bolj okej povezavico v mislih, kot zgolj brother-sister naveza. nevem, da mata kakšno posebno vez al nekej, al pa da se ne marata precej zarad nečesa...nevem no, nekej posebnega se morva spomnit, da ne bo vse tako monotono in dolgočasno (: <3
louis gallagher
Število prispevkov : 56 Reputation : 1 Join date : 17/10/2012 Kraj : mayberry, nc
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Pon Okt 29, 2012 1:57 am
ne vem, lahko se zaradi čega spreta;računalnik, kej drugega? imaš še ti kakšno zamisel (:?
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Pon Okt 29, 2012 2:08 am
recimo da velja zate enako kot za lucrezio zgoraj - nisem ravno oboževalka dolgočasnih povezavic and all, pa recimo, da bom malo premislila pa ti v kratkem pošljem en inbox z kakšno zamislijo, ki bi mogoče lahko celoten pogovor naredila interesting. (:
louis gallagher
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Pon Okt 29, 2012 2:09 am
okay, super.
trevor o'shea night club owner
Število prispevkov : 27 Reputation : 9 Join date : 22/10/2012 Kraj : port charles
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Pet Nov 02, 2012 9:14 am
hello hon'. :3 njah, glede na to, da se nama za hanno in lexie ni uspelo domisliti česa dovolj zanimivega, zakaj ne izkoristiva raje teh dveh lepotic? ^^ glede na to, da sta sage in connor meant to be, in da se bo connor po tem, ko se s sage spreta zatekel k jamie, i'm sensing some good drama here, what do you think?
liam dubois
Število prispevkov : 21 Reputation : 2 Join date : 21/10/2012
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else Pet Nov 02, 2012 11:01 pm
Do you have any free space for my Liam? ??
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: all you need is me and nothing else