all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
i can't give it up Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

i can't give it up Pravila
i can't give it up Zasnova
i can't give it up Oglasevanje
i can't give it up Map
i can't give it up Faceclaim
i can't give it up Canon
i can't give it up Wanted

i can't give it up Staff

i can't give it up Cbox
i can't give it up Spotlight
the leading lady

i can't give it up Leadinglady

the leading gentleman

i can't give it up Leadingmale

best friendly connection

i can't give it up Friends

best family

i can't give it up Family

best chemistry

i can't give it up Chemistry

honorary member

i can't give it up Member

biggest ego

i can't give it up Ego

biggest sweetheart

i can't give it up Sweetheart

should be a couple

i can't give it up Couple
i can't give it up Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

i can't give it up

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
GostGost

i can't give it up Empty
ObjavljaNaslov sporočila: i can't give it up   i can't give it up EmptyNed Okt 21, 2012 6:52 am

i can't give it up 347tift
marilyn violet hampton
i can't give it up Vpytty
twenty-eight year old journalist and artist, married to benjamin hampton

»mogoče sem kurba, mogoče samo preživljam življenje bolje kot pa marsikdo, mogoče sem napačna. a nič ni normalno - vse je le spletka iluzij ki nas spremljajo iz dneva v dan, in spreminjajo realnost ki tako že en čas ni resnična. spremembe so dobre, a hkrati slabe. ne želim si ostati tukaj, ne želim iti v preteklost, strah me je prihodnosti. strah me je kaj mi bo nov dan prinesel, nov udarec ali poljub? ljubim te benjamin hampton, moj mož, moj mož ki prav tako fuka vse možne kurbe, ki tekajo po mestu. zakaj bi se mogla počutitit krivo, če delam enako? oko za oko, in bo počasi ves svet slep (če že niso vsi). počasi bom dobila grame in počasi bo spet vse mirno in lepo. prekrilo bo črnino ki me obdaja - končno se bo pojavilo sonce, po katerem že tako dolgo hrepenim. čaka me en ko bo porival penis v mojo vagino, tako da, adijo«

zdaj ste imeli možnost spoznati resnično marilyn hampton. ravzpita rjavolaska kateri erotika ni nov pojav. živi od halucinativnih drog in vina, saj navsezadnje je to nekaj kar jo ohranja normalno - če bi sploh lahko rekel da je normalna. mož jo pretepa, imata še vseeno izvrsten seks, pa tudi če varata drug drugega kar javno zdaj. vseeno ji je za sistem, navsezadnje tako vse propada. tujek je bila stabilni družbi in prijateljem katerim bi lahko tako rekla ob vsakem trenutku - in tolikšnem času in številu je tudi težko razlikovati tistega ki te hoče porinit in tistega, ki bi te za spremembo poslušal. življenje jo je sfukalo, in zdaj ga skuša zajebati nazaj - a na vse napačne načine. more about her

Nazaj na vrh Go down
rj cooperrj cooper

Število prispevkov : 68
Kraj : mayberry, nc, us

i can't give it up Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: i can't give it up   i can't give it up EmptyPon Okt 22, 2012 12:45 am

honey, are you ready to get sexed up here? smitten 1
Nazaj na vrh Go down
GostGost

i can't give it up Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: i can't give it up   i can't give it up EmptyPon Okt 22, 2012 1:20 am

but of course I am :3 how should we actually start? endless posibilities!
Nazaj na vrh Go down
rj cooperrj cooper

Število prispevkov : 68
Kraj : mayberry, nc, us

i can't give it up Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: i can't give it up   i can't give it up EmptyPon Okt 22, 2012 2:21 am

oh yeah, i'm all up for that. smitten 1

a bova flashbackali ali pisali actual and cruel reality? :33
Nazaj na vrh Go down
GostGost

i can't give it up Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: i can't give it up   i can't give it up EmptyPon Okt 22, 2012 2:39 am

mogoče bi začeli z cruel reality, da pride popolnoma pijan domov, ona pa je celi zadetko doma in se pač najprej totalno žalita, on jo pretepa, ona se mu pusti pa se mu reži v glavo, and then they have the most amazing sex ever. watcha think? :3 fleshirala bi bolj pri drugem rpju kak bolj romantic stuff iz njune preteklosti, ampak zdej sem popolnoma za ves bullshit package from them <3
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

i can't give it up Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: i can't give it up   i can't give it up Empty

Nazaj na vrh Go down

i can't give it up

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1