emily koch call girl
Število prispevkov : 38 Reputation : 18 Join date : 11/11/2012
| Naslov sporočila: ward, harry xavier Ned Nov 11, 2012 10:50 pm | |
| 27 - mayberry – air force pilot - heterosexual – sebastian stan okej, prav, opisi. lahko bi šel preprosto po mojem življenjepisu in naštel vse svoje dosežke, ampak lepo vas prosim, koga pa to sploh zanima? saj ne rečem da ni videti zanimivo na papirju, a v resničnem življenju so pravila igre preprosto drugačna. ne moreš se ljudem predstavljati s svojimi dosežki, ker dosežki navsezadnje ne definirajo človeka kot takšnega. čeprav jasno, po mojem mnenju je življenje precej velika dogodivščina, ki jo živim vsak dan sproti. to je tudi glavni razlog, da sem se odločil za poklic, za katerega se mi je zdelo, da me bo najbolj izzival in bom vsak dan na robu. rad imam pustolovščine, izzive in nove stvari. uživam v dobrih straneh življenja, nikoli se nisem veliko oziral na preteklost. po mojem mnenju mi ni nikoli nič manjkalo. vedno sem bil srečen, zadovoljen otrok, ki je vedno našel način, da se je znašel v težavah. z leti so te težave postajale vse manjše in ljudje so me oklicali za ženskarja in obsedenca z adrenalinom. in morda bi moral začeti na začetku, ampak to ni moj način. vse skupaj je precej preprosto in nobena laž ni, če rečem, da sem zgleden državljan. ker sem, iskreno. poleg tega imam cel kup takšnih ali drugačnih priznanj zaradi svojega dela, ker biti pilot pri zračnih silah navsezadnje ni preprosto in če ima človek pogum, da stori tisto, kar nihče drug ne bo, je avtomatsko uvrščen med heroje. kar jaz, seveda, niti slučajno nisem, navsezadnje sem daleč od zglednega človeka, ki bi živel po nekih moralnih pravilih. sem hladen realist in življenje ter stvari v njem sprejemam takšne, kot so, kar seveda pomeni, da več kot dobro vem, da stvari pridejo in gredo. tako je tudi z ženskami, s katerimi sem se že zelo hitro naučil ravnati in lahko že samo z nekaj besedami osvojim vsako. če ne gre tako, prav, toliko bolje – več truda kot vložiš v nekaj, bolj potem uživaš, ko to dobiš. marsikdo bi rekel, da je moja življenjska filozofija povsem zgrešena in da sem grozna oseba, ker sem za seboj pustil že cel kup zlomljenih src in poteptanih sanj. še vedno pa ni prav nobena skrivnost, da je v moji družbi vedno zabavno in do konca odbito. zaslužim pravo malo bogastvo, cenim dobro vino in zanimive ženske ter znam trdno delati za tisto, kar hočem. poleg vsega življenja ne jemljem tako resno, kot ga večina ljudi, in morda mi je ravno zaradi tega toliko bolje. ampak kakorkoli že, moje ime je harry ward. dobrodošli v mojem svetu. sarah – 8teen – 5/6 years – colton, pauline and yuliya |
|
sandra administrator
Število prispevkov : 573 Reputation : 69 Join date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: Re: ward, harry xavier Pon Nov 12, 2012 2:47 am | |
| potrjeno! lahko nadaljuješ pot v tale kotiček, claimaš PB, si priskrbiš streho nad glavo, etc. |
|