Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.
the leading lady
the leading gentleman
best friendly connection
best family
best chemistry
honorary member
biggest ego
biggest sweetheart
should be a couple
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.
Število prispevkov : 41 Reputation : 10 Join date : 11/11/2012
Naslov sporočila: she makes me sin; Pon Nov 12, 2012 3:10 am
zachary thibalt ward,
29 years old, lawyer, born in mayberry where he lives.
he like to plan things, his mum ran away with her new boyfriend , father lives for his work.
he took over the family, when they were left alone, pretty good at learning.
honest, good friend, likes to do difficult things, good listener, serious, romantic,, workaholic;
too many voices, too many noises, invisible wires keeping us apart so many choices, but they're all disappointments and they only steal me away from you;
zachary is looking for,
best buds: __ (F/M) & __ (F/M)
enemies: __ & __
fuck buddies: __ (F/M) & __ (F/M)
party gang: __ & __
relatives (cousins, brothers, sisters): __ & __
love interests: __ (F/M)
drama and ideas, always welcomed.
connections list, name, located. name, located name, located
please, sex him up! :3
april beckett fashion designer
Število prispevkov : 157 Reputation : 38 Join date : 20/10/2012 Kraj : port charles
Naslov sporočila: Re: she makes me sin; Pon Nov 12, 2012 3:31 am
aw, aw i need to put my tiana in your life :3 so baby please say yes (: ima večinoma vse odprto tako, da če imaš nekaj kar nujno potrebuješ maybe she can jump in ?
mabel ward
Število prispevkov : 26 Reputation : 8 Join date : 11/11/2012
Naslov sporočila: Re: she makes me sin; Pon Nov 12, 2012 3:48 am
save something for me :*
dylan palmer
Naslov sporočila: Re: she makes me sin; Pon Nov 12, 2012 3:54 am
TIANA oh she sounds so amazing and calm and nice and oh and oh. :3 brala sem tvoj opis, in za moje pojme mi deluje tako zelo zrela in simpatična oseba. skorajda kot zachary čeprav pravim, da je on skorajda kot pearcy weasly, na čase nabit s samozavestjo pa še vedno se čuti dolžnega, da skrbi za svojo družino in blablabla. tako, da i was thinking something like really good friends, ki se mogoče poznata že iz otroštva. takrat sta se bolj kot ne samo družila ko so bili kaki pikniki, lahko da sta po šoli hodila skupaj domov, vseeno je vedel da do nje ne bi mogel čutiti več kot samo prijateljstva, sploh pa je bilo to samoumevno. lahko, da ker je bila hči pastorja je on ob tem videl kot neko oviro, ker pač sam nikoli ni bil preveč veren, sploh pa je bila tudi njegova družina toliko razbita, da kaj takega kot je ljubezen s pastorjevo hčerjo ne bi bila mogoča. potem pa morda, da sta ko sta šla študirat al nekaj se spet videla in sta se precej dobro razumela, pa je nastala kaka prijateljksta vez med njima. on ji je lahko zaupal vse o svoji družini, med tem ko se je ona po smrti svoje ljubezni upirala nanj in se je on ob tem čutil dolžnega, da ji pomaga. i wish i could i have some more ideas, but not at the moment. please, say that you have something in your minds, hun :3
MABEL you know i will dear. greva kar preko zs, in pa potem, ko prideš k meni da se vse zmeniva :3
april beckett fashion designer
Število prispevkov : 157 Reputation : 38 Join date : 20/10/2012 Kraj : port charles
Naslov sporočila: Re: she makes me sin; Pon Nov 12, 2012 4:06 am
hm well tole glede nekako " opiranja " ima že nekako with nolan in je v tem času postala bolj kot ne odtujena od nje and i need something more complicated for her right now, da ne bo all crying on nolan`s shoulder type of girl and all of that tako, da i might have some scenarios in my head, ampak so bolj kot ne messy tako, da pišem na zs pa talk to you there more :3
dylan palmer
Naslov sporočila: Re: she makes me sin; Pon Nov 12, 2012 5:28 am
deal. i'll be waiting for you. (:
hanna sheridan
Število prispevkov : 54 Reputation : 2 Join date : 11/11/2012
Naslov sporočila: Re: she makes me sin; Sob Nov 17, 2012 5:05 am
maybe something for lilly? i already have something in mind.
dylan palmer
Naslov sporočila: Re: she makes me sin; Pet Dec 07, 2012 1:25 am
sure. (: oprosti, ampak niti nisem opazila, da si mi pisala. you can send me pm. :3