all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
kennedy, caleb glenn Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

kennedy, caleb glenn Pravila
kennedy, caleb glenn Zasnova
kennedy, caleb glenn Oglasevanje
kennedy, caleb glenn Map
kennedy, caleb glenn Faceclaim
kennedy, caleb glenn Canon
kennedy, caleb glenn Wanted

kennedy, caleb glenn Staff

kennedy, caleb glenn Cbox
kennedy, caleb glenn Spotlight
the leading lady

kennedy, caleb glenn Leadinglady

the leading gentleman

kennedy, caleb glenn Leadingmale

best friendly connection

kennedy, caleb glenn Friends

best family

kennedy, caleb glenn Family

best chemistry

kennedy, caleb glenn Chemistry

honorary member

kennedy, caleb glenn Member

biggest ego

kennedy, caleb glenn Ego

biggest sweetheart

kennedy, caleb glenn Sweetheart

should be a couple

kennedy, caleb glenn Couple
kennedy, caleb glenn Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

kennedy, caleb glenn

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
julian wyattjulian wyatt

Število prispevkov : 57

kennedy, caleb glenn Empty
ObjavljaNaslov sporočila: kennedy, caleb glenn   kennedy, caleb glenn EmptyPet Nov 30, 2012 2:47 am

caleb g. kennedy

kennedy, caleb glenn 00312
TWENTY-FOUR - MAYBERRY - PHOTOGRAPHER - HETEROSEXUAL - TYLER POSEY
moja zgodba je v veliki meri drugačna od ljudi,ki živijo v mayberryju. začela se je z rojstvom. matere ne poznam, saj me je zapustila takoj po rojstvu in me pustila v očetovi oskrbi. oče ni bil nič boljši, kot se ga pač spominjam. živel je za pijačo. niti nočem vedeti v kaj vse se je spuščal, da je lahko prišel do denarja in do svojih alkoholnih pijač. mene je kot po navadi puščal doma z nekaj konzervami hrane in električnim grelnikom. do svojega sedmega leta sem si že znal pripraviti svoj topel obrok. v sistem sem prišel ravno pri sedmih letih, ko so očeta obtožili kraje in umora. izgovarjal se je na neprištevnost v tistem trenutku, ko je zagrešil umor, vendar so ga vseeno spoznali za krivega. in ni mi žal. žal mi je le vseh rejniških družin, ki so me morale prenašati. pri osmih sem prvič dobil družino. no, ni bila ravno družina. »oče« nas je, ker nas je bilo več rejnikov, fizično nadlegoval in teh časov se resnično ne želim spominjati. nekaj let je bilo kot v peklu. zamenjal sem vsaj deset različnih družin, saj niso zdržale s takšnim otrokom, kot sem bil sam. nebogljen, z morami, ki so se pojavljale prav vsako noč. tako sem tudi zasovražil spanje. spanje je pomenilo strah, groza in vedenje, da mi bodo pred očmi plesale podobe rejniških družin in očeta, ki z mano nikoli ni ravnal moralno. pri enajstih sem zopet prišel v sistem za posvojence in tam ostal eno leto. moram priznati, da je bilo tisto leto, leto olajšanja. vendar se me je še vedno držala neka negotovost pred novimi družinami. nato sta prišla zakonca kennedy. mlada, simpatična in zgovorna. nisem se kaj pretirano pretvarjal, da sem dober in prijazen otrok. ker pač to nisem bil. vendar se vseeno čez nekaj mesecev potrdili posvojitev in podpisali vse papirje. svoje malo imetje sem pospravil v nahrbtnik in se v milost in nemilost preselil k njima. ko sem stal pred vhodnimi vrati mi je srce bilo kot še nikoli. imel sem občutek, da mi bo skočilo iz prsi, ter da ga bo razneslo na milijone koščkov. nisem bil več v rejniški družini, temveč sta zame sedaj skrbela posvojitelja. postal sem njun sin. zares sem jima hvaležen za vse kar sta storila zame in za mojo sestro. no, tudi moja sestra je pravzaprav posvojena. njene zgodbe vam ne bom govoril, saj je ravno tako žalostna kot moja.
mučno najstniško oziroma otroško življenje me je naučilo marsikaj. to da sem postal hvaležen za vsako stvar na svetu, četudi so to le barvni listi, ki jeseni padajo iz dreves in se zaradi dežja prilepijo na tla, ali še boljše na čevlje v katerih skačeš po mokri travi. za vsako prejeto stvar sem se začel iskreno zahvaljevati, saj v mlajših letih tega nisem bil deležen. in kar se zadeva nežnejšega spola. še nikoli nisem imel pravega dekleta. imam prijateljice, vendar ne razumejo, da je bilo moje preteklo življenje težko, zato si jih ne želim kot dekleta, ki bi z njim delil vse. prav tako zaradi preteklih dogodkov v otroštvu še nobene nisem »spravil v posteljo«, kot to počno mnogi. mogoče bi mi lahko rekli, da sem staromoden, vendar je to tisto, zaradi česar sem takšen, kakršen sem. poleg vsega pa sem se naučil samostojnosti in vztrajnosti. nisem smel popuščati pritiskom, ki so me obdajali.
winnona in richard sta bila sproščena in potrpežljiva. v vseh stvareh. tudi pri stvareh, ki bile v zvezi s šolanjem. takoj po prihodu v njuno hišo sem vzljubil umetnost. že samo slike, ki so krasile stene našega domovanja so mi privabljale nasmeh na obraz. to sta kmalu opazila tudi onadva in tako sem za dobrodošlico dobil svoj prvi fotoaparat, platno, barve in čopiče. začel sem zahajati v naravo in fotografiral. fotografiral sem vse kar mi je prekrižalo pot. zato je bilo naravno, da sem se odločil za srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo, ki sem jo zaključil z uspešnim spričevalom. sedaj pa se že nekaj let ukvarjam izključno s fotografijo. fotografiram poroke, razne dogodke in različne kampanje. to je bilo na kratko o meni. nisem nek seksualni maniak slash samozavestnež, ki hodi z glavo pokonci in gleda z viška na cel svet. sem preprost fant, s sanjsko službo in težavno preteklostjo, ki težko zaupa ljudem svoje težave in ne hodi na okoli kot odprta knjiga.
TS - TWENTY-ONE - 6 YEARS OR MORE - TRISTAN
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

kennedy, caleb glenn Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: kennedy, caleb glenn   kennedy, caleb glenn EmptyPet Nov 30, 2012 7:55 am

wooo the 2nd one! opis je potrjen, head over here, da claimaš vse potrebno (the face, ime za likom, streho nad glavo). potem si lahko odpreš plot page in začneš s pisanjem. enjoy! :3
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

kennedy, caleb glenn

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» kennedy, indiana jem
» caleb & charlotte [little park]