all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
crash years - - Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

crash years - - Pravila
crash years - - Zasnova
crash years - - Oglasevanje
crash years - - Map
crash years - - Faceclaim
crash years - - Canon
crash years - - Wanted

crash years - - Staff

crash years - - Cbox
crash years - - Spotlight
the leading lady

crash years - - Leadinglady

the leading gentleman

crash years - - Leadingmale

best friendly connection

crash years - - Friends

best family

crash years - - Family

best chemistry

crash years - - Chemistry

honorary member

crash years - - Member

biggest ego

crash years - - Ego

biggest sweetheart

crash years - - Sweetheart

should be a couple

crash years - - Couple
crash years - - Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

crash years - -

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
katie thompsonkatie thompson
actressactress

Število prispevkov : 153

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: crash years - -   crash years - - EmptyPon Dec 03, 2012 10:48 am

outgoing text

spomnim se. prosim, javi se mi. potrebujem te.

coded by katie of atf

Nazaj na vrh Go down
jackson sheridanjackson sheridan
student of mathematics and physicsstudent of mathematics and physics

Število prispevkov : 121

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crash years - -   crash years - - EmptyTor Dec 04, 2012 4:03 am

outgoing text

kaj? kaj se spomniš? si dobro? mislim, ali ti lahko kako pomagam? se dobiva?

coded by katie of atf

Nazaj na vrh Go down
actressactress

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crash years - -   crash years - - EmptyTor Dec 04, 2012 8:37 am

outgoing text

spomnim se.. nekih koščkov. ne spomnim se vsega, se pa spomnim tebe.. in mene.. in naju. res, res te potrebujem. se lahko vidiva? imaš čas?

coded by katie of atf

Nazaj na vrh Go down

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crash years - -   crash years - - EmptyTor Dec 04, 2012 8:56 am

outgoing text

oh lois, jaz... veš da bi se rad, ampak ne morem se dobiti s tabo, upati da se me boš spomnila, čez en teden pa naj bi se poročil. ne veš kako dolgo sem čakal na ta sms, ampak zdaj ne vem kaj naj z njim...

coded by katie of atf

Nazaj na vrh Go down
actressactress

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crash years - -   crash years - - EmptyTor Dec 04, 2012 8:58 am

outgoing text

torej naj se igrava, da se nič ni zgodilo? prav zares, damien?

coded by katie of atf

Nazaj na vrh Go down

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crash years - -   crash years - - EmptyTor Dec 04, 2012 9:12 am

outgoing text

ne vem kaj hočeš od mene lois, ko sem bil pri tebi v bolnišnici in ti izlival svoje srce mi ni delovalo kot da ti je mar zame, zato oprosti če ne skačem do stropa ko mi poveš da se 'spomniš delčkov'. sploh veš kako srečen sem bil ko sem prebral da se spomniš, verjetno bi bil zdaj že na telefonu s cass in ji povedal da je celotna stvar odpovedana. in kaj naj zdaj po tvoje storim?

coded by katie of atf

Nazaj na vrh Go down
actressactress

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crash years - -   crash years - - EmptyTor Dec 04, 2012 9:24 am

outgoing text

ravno zato, ker si mi v bolnici izlival srce, sem očitno precej naivno mislila, da ti bo mar. pojma nimaš, kako je, ko moraš svoj svet sestavljati nazaj, kosec za koscem.. morda sem pač mislila, da je ta najin kosec kaj večji od ostalih. mislila sem, da ti bo morda bolj mar. zdelo se mi je, da sva si bila dovolj blizu, ko sva sanjarila o bedarijah, ki jih očitno ne boš nikoli uresničil. ah, prekleto, kakorkoli hočeš, lahko se obnašava, kot da se nič ni zgodilo, ti pa se le vrni v svoje popolno prekleto življenje.

coded by katie of atf

Nazaj na vrh Go down

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crash years - -   crash years - - EmptyPet Dec 07, 2012 11:40 pm

outgoing text

okej oprosti, vem da je zadnji sms izpadel narobe ampak... poskušaj me razumeti. skušam nekako živeti naprej brez tebe in ni lahko, zato mi takšna sporočila ne pomagajo. vem da je sebično ampak, naslednji teden se bom poročil, tudi če jasno veš kaj čutim do tebe.

coded by katie of atf

Nazaj na vrh Go down
actressactress

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crash years - -   crash years - - EmptySob Dec 08, 2012 8:03 am

outgoing text

kaj je s teboj narobe?! razumem, da nočeš komplicirati svojega življenja, ne razumem pa, da se na drugem koncu sveta onegavljaš z nekom, ki ni tvoja žena. sploh ne vem, kaj si pričakoval, novice se hitro širijo, ti pa si dokazal svetu, da si navaden kreten. ne vem, kaj je moralo biti z mano pred nesrečo, da sem ti sploh kdaj zaupala.

coded by katie of atf

Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

crash years - - Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crash years - -   crash years - - Empty

Nazaj na vrh Go down

crash years - -

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1