Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.
the leading lady
the leading gentleman
best friendly connection
best family
best chemistry
honorary member
biggest ego
biggest sweetheart
should be a couple
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.
Število prispevkov : 153 Reputation : 49 Join date : 25/10/2012
Naslov sporočila: crash years - - Pon Dec 03, 2012 10:48 am
outgoing text
spomnim se. prosim, javi se mi. potrebujem te.
coded by katie of atf
jackson sheridan student of mathematics and physics
Število prispevkov : 121 Reputation : 34 Join date : 04/10/2012
Naslov sporočila: Re: crash years - - Tor Dec 04, 2012 4:03 am
outgoing text
kaj? kaj se spomniš? si dobro? mislim, ali ti lahko kako pomagam? se dobiva?
coded by katie of atf
katie thompson actress
Naslov sporočila: Re: crash years - - Tor Dec 04, 2012 8:37 am
outgoing text
spomnim se.. nekih koščkov. ne spomnim se vsega, se pa spomnim tebe.. in mene.. in naju. res, res te potrebujem. se lahko vidiva? imaš čas?
coded by katie of atf
Naslov sporočila: Re: crash years - - Tor Dec 04, 2012 8:56 am
outgoing text
oh lois, jaz... veš da bi se rad, ampak ne morem se dobiti s tabo, upati da se me boš spomnila, čez en teden pa naj bi se poročil. ne veš kako dolgo sem čakal na ta sms, ampak zdaj ne vem kaj naj z njim...
coded by katie of atf
katie thompson actress
Naslov sporočila: Re: crash years - - Tor Dec 04, 2012 8:58 am
outgoing text
torej naj se igrava, da se nič ni zgodilo? prav zares, damien?
coded by katie of atf
Naslov sporočila: Re: crash years - - Tor Dec 04, 2012 9:12 am
outgoing text
ne vem kaj hočeš od mene lois, ko sem bil pri tebi v bolnišnici in ti izlival svoje srce mi ni delovalo kot da ti je mar zame, zato oprosti če ne skačem do stropa ko mi poveš da se 'spomniš delčkov'. sploh veš kako srečen sem bil ko sem prebral da se spomniš, verjetno bi bil zdaj že na telefonu s cass in ji povedal da je celotna stvar odpovedana. in kaj naj zdaj po tvoje storim?
coded by katie of atf
katie thompson actress
Naslov sporočila: Re: crash years - - Tor Dec 04, 2012 9:24 am
outgoing text
ravno zato, ker si mi v bolnici izlival srce, sem očitno precej naivno mislila, da ti bo mar. pojma nimaš, kako je, ko moraš svoj svet sestavljati nazaj, kosec za koscem.. morda sem pač mislila, da je ta najin kosec kaj večji od ostalih. mislila sem, da ti bo morda bolj mar. zdelo se mi je, da sva si bila dovolj blizu, ko sva sanjarila o bedarijah, ki jih očitno ne boš nikoli uresničil. ah, prekleto, kakorkoli hočeš, lahko se obnašava, kot da se nič ni zgodilo, ti pa se le vrni v svoje popolno prekleto življenje.
coded by katie of atf
Naslov sporočila: Re: crash years - - Pet Dec 07, 2012 11:40 pm
outgoing text
okej oprosti, vem da je zadnji sms izpadel narobe ampak... poskušaj me razumeti. skušam nekako živeti naprej brez tebe in ni lahko, zato mi takšna sporočila ne pomagajo. vem da je sebično ampak, naslednji teden se bom poročil, tudi če jasno veš kaj čutim do tebe.
coded by katie of atf
katie thompson actress
Naslov sporočila: Re: crash years - - Sob Dec 08, 2012 8:03 am
outgoing text
kaj je s teboj narobe?! razumem, da nočeš komplicirati svojega življenja, ne razumem pa, da se na drugem koncu sveta onegavljaš z nekom, ki ni tvoja žena. sploh ne vem, kaj si pričakoval, novice se hitro širijo, ti pa si dokazal svetu, da si navaden kreten. ne vem, kaj je moralo biti z mano pred nesrečo, da sem ti sploh kdaj zaupala.