all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
thorne, caprice willa Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

thorne, caprice willa Pravila
thorne, caprice willa Zasnova
thorne, caprice willa Oglasevanje
thorne, caprice willa Map
thorne, caprice willa Faceclaim
thorne, caprice willa Canon
thorne, caprice willa Wanted

thorne, caprice willa Staff

thorne, caprice willa Cbox
thorne, caprice willa Spotlight
the leading lady

thorne, caprice willa Leadinglady

the leading gentleman

thorne, caprice willa Leadingmale

best friendly connection

thorne, caprice willa Friends

best family

thorne, caprice willa Family

best chemistry

thorne, caprice willa Chemistry

honorary member

thorne, caprice willa Member

biggest ego

thorne, caprice willa Ego

biggest sweetheart

thorne, caprice willa Sweetheart

should be a couple

thorne, caprice willa Couple
thorne, caprice willa Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

thorne, caprice willa

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
marion mckinnelymarion mckinnely
bakerbaker

Število prispevkov : 48
Kraj : mayberry, nc

thorne, caprice willa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: thorne, caprice willa   thorne, caprice willa EmptyČet Dec 06, 2012 8:59 am

caprice w. thorne

thorne, caprice willa Dada
21 - mayberry, nc - model - lesbian - cara delevigne
govoriti o sebi je preprosto. nekako že dvajset let trpinčim sama sebe in se gledam pred ogledalom, kot bi bila tista super-duper zvezda, tako da je še najlažje če vam preprosto ustrežem in povem nekaj stavkov o sebi. torej začetek, ja? rojena prvega decembra pred enaindvajsetimi leti in če se prav spominjam naj bi bil to eden najbolj deževnih dni v tistem mesecu. kakorkoli že, listje je odpadlo z drevesa, postalo je hladno in niti najmanj ni kazalo na to, da bi snežilo. seveda bi takšna in drugačna različica plohe mami prinesla na obraz nasmešek med tem ko me je rojevala, a z dežjem vred je bilo vzdušje še toliko bolj v dreku.
daleč v otroštvo mi žal spomin ne seže in ne na žalost nimam tiste sreče kot nekateri ljudje, ki se spomnijo celo svojega drugega rojstnega dne. v nekem časopisnem članku sem brala, da celo obstajajo ljudje, ki se nekako spominjajo časa, ko naj bi bili še v trebuhu. a za moje pojme je to živo nakladanje, mislim sama se ne spomnim niti kaj naj bi imeli včeraj za kosilo, kaj šele časa predno sem bila rojena! dobro, odraščala sem v družini thorne. bila sem najmlajša in zato največkrat deležna kritik, da sem popolnoma razvajen otrok, ki ne pozna meja in še ni nikoli slišala za manire obnašanja. res pa je da sem bila že od nekdaj povsem podivjana in mi je bilo malo mar za tiste stare gospe, ki so čakale na verandah hiš in upale, da nas ujamejo v trenutkih naše šibkosti. a obstajal je problem, da pri meni nekako nikoli niso našli tiste šibkosti. bila sem dovolj glasna in jezikava, da sem vsakega naduteža, ki mi je stopil pred oči, odstranila z najmanjšim problemom. v osnovni šoli sem kot vsa druga dekleta obiskovala ure drsanja, kdaj pa kdaj sem se udeležila celo kakega baleta, čeprav te reči niso bile ravno zame. ob vseh tistih obratih in piruetah so se moje noge popolnoma zavozlale in v nekaj minutah sem se znašla na tleh. potem je prišel čas pubertete in čas srednje šole, za katero ljudje pravijo, da se mi je popolnoma odvezalo. kar naenkrat sem se znašla v raznih težavah in veliko več časa sem preživela na košarkaškem igrišču kot pri pouku. šola mi je bila že od nekdaj tujec in nič kaj preveč sem nisem trudila okrog ocen. doma sem preživela vse manj časa, kljub vsemu pa dovolj, da sem odšla po maminih stopinjah in se navdušila nad manekenstvom. po pravici povedano v tem poslu nikoli nisem bila zares dobra. posnela sem nekaj reklam in imela nekaj "photoshootingov", čemur se gre zahvaliti mami, ki je imela precej dobre veze.
potem je tu še tista stvar, o kateri ljudje z menoj ne govorijo prav radi. nekateri mislijo, da sta mama in oče zgolj zgrešila tisti delec spolne vzgoje, nekateri pa so mnenja, da sem bila že od nekdaj čudakinja. to, da imam rada ženske in ne moške je bila do nedavno tista moja mala skrivnost, ki sem jo varovala. a skozi leta in leta se v človeku nabirajo težave, želje, sla in potem se kar naenkrat vse razleti na majhne drobce in se psihično stanje poslabša in po nekaj mesecih te stlačijo v umobolnico? ne, pri meni na srečo ni bilo tako. starca sta za mojo usmerjenost izvedela preko tete, med tem ko je teta izvedela preko sosede in soseda preko tiste vaške opravljivke o kateri sem vam govorila malo poprej?no ja, šlo je kot za začaran krog in potem se kar naenkrat z menoj ni želel družit nihče, dokler spet ni prišlo v javnost, da sem še vedno tista stara caprice - popolnoma odštekana ženska, ki je po vrhu še lezbijka. brez skrbi, lahko mi rečete, da sem kurba, prasica, lezbijka, kuzla - karkoli vam pač pade na pamet. mene to ne moti!
eustace - sixteen - 3 y. - charlotte & zachary & arizona
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

thorne, caprice willa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: thorne, caprice willa   thorne, caprice willa EmptyČet Dec 06, 2012 9:13 am

you're in, go and enjoy your fourth charrie. (:
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

thorne, caprice willa

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» thorne, theodor louis