darius sheridan
Število prispevkov : 3 Reputation : 0 Join date : 25/12/2012 Kraj : port charles
| Naslov sporočila: beringer, colette rhia Tor Dec 25, 2012 8:57 am | |
| 21 - paris, france - prostitute - straight - ashley sky torej, začniva z nečim bolj preprostim kot je naprimer ime. starša sta me poimenovala colette rhia, vendar uporabljam samo ette. že po imenu sodeč bi si drznila reči, da prihajaš iz evrope? da, moje korenine segajo vse do rodne francije, pariza natančneje. mama sicer prihaja iz brazilije, zato nimam ravno tipičnega bledo-porcelanastega obraza, oče pa je čistokrvni parižan. s šesnajstimi leti sem se priselila tu v mayberry, vedno sem se navduševala nad obalo severne karoline, mogoče me je tudi to dejstvo pripeljalo do prej omenjenega mesta. hm, ali sem v glasu zaznala nek poseben razlog, da je tehtnica pretehtala na mayberry in ne na katero od drugih, večjih mest zda? vsak ima svoje sanje, tudi jaz sem jih imela. le te so kmalu po mojem prihodu potonile nekam na dno, kakor titanik sam. če so se ljudje v starih časih selili z željo po boljšem življenju, pa naj bo tudi to razlog za mojo bedno pustolovščino. reciva, zakaj se je potem ta tvoja pustolovščina spremenila v nočno moro? ali kako temu praviš ti? nočna mora? *smeh* mogoče, bi se mi zdelo tako, če bi na svojo zgodbo gledala iz drugačnega stališča. vem, da so droge in alkohol strup za moje telo, zavedam pa se tudi da je depresijo bolje utapljati v kozarcu polnem alkohola ter z čarobnim belim praškom kot pa v kadi polni krvi. včasih si pomagam tudi z čokolado. veste kako pravijo; grešiti je človeško, toda občutek je božanski. več pa... mislim, da sva o tem zaključili že na prejšnjem srečanju. ko sva že pri prejšnjem srečanju, mar nisi več 'zgrožena' nad svojim poklicom? prostitucija je ponekod že legalizirana, torej s tem nimam velikih težav. nekatere ženske kuhajo, pospravljajo, izdelujejo kičaste obleke, jaz pa se pač prodajam. zaslužim dobro. če bi bili v tem poslu toliko časa kakor jaz bi me najbrž razumeli. dobro colette, vrniva se nazaj k tvojem imenu. misliš, da bi tvoj vzdevek lahko povezali z kakšno od tvojih razvad? sicer ne vem k čemu nama bo pripomoglo to vprašanje, a naj vam bo. moj odgovor je definitivno. ette rada uporabljam, ker me asocira na besedo 'cigarette' ali kakor bi rekli vi eno malih grdih razvad. kaj pa je tako posebnega na cigaretih? zakaj je to prva beseda, ki se utrne v mislih? nekateri poizkusijo svoj prvi cigaret iz radovednosti, spet drugi bi z njimi radi omilili živčnost. zaupaj mi tvoj razlog... všeč mi je, ko potegnem cigaret...všeč mi je njegov vonj. in njegov žar, ko ga potegneš. všeč mi je opazovati, kako ga je zmeraj manj. in kako se brezveze polnim z nikotinom. ker potrebujem nekaj vase. ker imam slabe živce. se razjezim v minuti. zato, zato potrebujem cigarete. smešni so. resnično so smešni, veste? poglejte, kako izgorevajo. kakor mi. na koncu ostane samo filter. poln strupov, nekaj pa jih je šlo v nas. dobro, zaključiva. colette... priznam, niste ena od mojih tipičnih strank. srečali sva se že tolikokrat pa se mi še vedno zdi, da vas ne poznam. če hočete, da je terapija uspešna se mi boste morali bolj odpreti. začenjam razmišljati, da psihiatrična pomoč ni pravilna oblika rešitve za vas. postavite mi še kakšno vprašanje. zdi se mi, da vam na vsako izmed podanih odgovorim odlično. kaj pravzaprav sploh hočete od mene? posilil me je tujec, zvodnik, izsiljevalec, morilec moje duše.. postala sem prvorazredna prostitutka, če hočete vlačuga, lahko mi rečete kurba. heroinska princesa ulice! uživam. v heroinu, mojemu partnerju, kokainu, mojemu ljubimcu, ekstaziju, mojemu najboljšemu prijatelju. vendar sem lepotica, princesa, kraljica temačnih ulic in hazarderskih mest!
moje telo je pokopališče moje duše. kat - fifteen - 1/2 years - luke hocking |
|
sandra administrator
Število prispevkov : 573 Reputation : 69 Join date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: Re: beringer, colette rhia Tor Dec 25, 2012 8:39 pm | |
| welcome! opis je potrjen, lahko nadaljuješ pot v tale kotiček, claimaš PB, si priskrbiš streho nad glavo in podobno. potem sledi odpiranje plot pagea in pisanje. ^^ |
|