GostGost
| Naslov sporočila: mukhova, nadeah eva Ned Jan 06, 2013 1:24 am | |
| twenty-four - sankt petersburg - unemployed - heterosexual - pretty barabara palvin the hamptons. mesto, ki mi je za vedno spremenilo življenje. pravzaprav prihajam iz sankt petersburga, vendar tam ne živim že od svojega osemnajstega leta - takrat sem se namreč poročila s članom "newyorške elite", kot je gospod watt rad imenoval samega sebe, le da sem takrat imela popolnoma drugačno mnenje o njem, kot ga imam trenutno. ravno zato ne garantiram, da bo vsaka podrobnost, ki jo bom povedala o njem resnična, bom pa skušala biti čimbolj realna - vsaj enkrat v življenju. skratka, nikoli nisem bila... bogata, slavna, priljubljena, oziroma lastnica katerega koli pridevnika, za katerega sem si tako zelo želela, da bi me lahko opisoval. če sem bolj natančna sem bila ravno nasprotje prej omenjenega, in sicer revna, neznana in nepriljubljena. vse dokler nisem spoznala njega, seveda. louis watt, enaintrideset let, visoka postava, temni lasje, lastnik hotela v parizu, solastnik podjetja, brez konkretnega poklica (je sploh hodil v kakšno šolo?). ko je pred šestimi leti prišel na službeno potovanje v sankt petersburg sem ravno praznovala svoj osemnajsti rojstni dan. bolje rečeno, bila sem na smrt pijana, okoli mene pa je bilo še okoli dvajset vrstnikov, ki niso bili v nič boljšem stanju kakor jaz. ravno zato (in morda tudi zaradi dejstva, da sem res bila oblečena zelo pomanjkljivo) najverjetneje tudi ni čudno, da me je nek neznani tip (s čudovitim britanskim naglasom, mimogrede, ker je rojen v angliji) zamenjal za prostitutko in me... hm, dobesedno izkoristil. kdo bi si mislil, da je že čez manj kakor pol leta postal moj mož. zjutraj sem se zbudila v hotelu plaza v londonu, naslednji dan pa sem že stopala po plaži v kraju imenovanem the hamptons... počutila sem se kakor vivian v filmu pretty woman, le da sem čez nekaj tednov ugotovila, da sem noseča, sedem mescev kasneje oddala otroka v posvojitev, nato pa se naslednjih pet let skupaj s svojim popolnim možem pretvarjala, da se ni nič zgodilo. zagotovo se sprašujete kaj torej počnem tukaj, ko pa sem imela še nedolgo nazaj življenje, ki sem ga želela imeti že od rojstva, kajne? stvar je čisto preprosta. ko sem pobegnila od doma nisem nobenemu povedala, da odhajam v ameriko, pravzaprav jim sploh nisem povedala, da odhajam in predvidevam, da me še vedno iščejo... skratka, odšla sem na najmanj vljuden način in zaradi tega bi se počutila krivo, če bi še kdajkoli stopila na domača tla. moj princ na belem konju je namreč po petih letih poroke vložil prošnjo za ločitev, jaz pa sem tako ostala brez vsega. včasih si želim, da bi vsaj preletela predporočno pogodbo in videla, da v primeru ločitve izgubil tudi vse tisto, kar sem imela pred poroko. ostalo mi torej ni nič drugega, kot da odidem nekam, kjer me ljudje ne poznajo, kjer ljudje še nikoli niso slišali zame, kjer bom lahko začela znova. pred enim tednom sem torej prišla v mayberry. ljudje tukaj me še ne poznajo, ker svojega stanovanja sploh še nisem zapustila. ampak me to prav nič ne moti, saj imam občutek, da potrebujem nekaj časa zase, da razmislim, kaj za vraga naj storim s svojim, do zdaj totalno zajebanim, življenjem. po eni strani želim slavo in bogastvo, po drugi pa le topel dom in družino. nimam pojma kaj bom izbrala, ampak saj imam še celo življenje časa, kajne? včasih si želim, da bi lahko živela večno. to bi bil najverjetneje edini način, da bi se dokončno odločila kdo sem in kaj želim postati. pravijo, da se lahko z nasmehom marsikaj prekrije in če se kdo drži tega pravila, sem to zagotovo jaz. moj videz je namreč tisti dejavnik, zaradi katerega ljudem ne pride niti na misel, da sem nekoč živela v revščini, da sem bila poročena in ločena, da sem rodila otroka in ga dala v posvojitev in da sem popolnoma razočarana nad življenjem. marilyn - fifteen years old - three years of rp experiences with pauses - no other character yet |
|
sandra administrator
Število prispevkov : 573 Reputation : 69 Join date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: Re: mukhova, nadeah eva Ned Jan 06, 2013 1:26 am | |
| welcome! opis je potrjen, lahko nadaljuješ pot v tale kotiček, claimaš PB, si priskrbiš streho nad glavo in podobno. potem sledi odpiranje plot pagea in pisanje. ^^ |
|