all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
cunningham, jeff robert Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

cunningham, jeff robert Pravila
cunningham, jeff robert Zasnova
cunningham, jeff robert Oglasevanje
cunningham, jeff robert Map
cunningham, jeff robert Faceclaim
cunningham, jeff robert Canon
cunningham, jeff robert Wanted

cunningham, jeff robert Staff

cunningham, jeff robert Cbox
cunningham, jeff robert Spotlight
the leading lady

cunningham, jeff robert Leadinglady

the leading gentleman

cunningham, jeff robert Leadingmale

best friendly connection

cunningham, jeff robert Friends

best family

cunningham, jeff robert Family

best chemistry

cunningham, jeff robert Chemistry

honorary member

cunningham, jeff robert Member

biggest ego

cunningham, jeff robert Ego

biggest sweetheart

cunningham, jeff robert Sweetheart

should be a couple

cunningham, jeff robert Couple
cunningham, jeff robert Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

cunningham, jeff robert

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
jeff cunninghamjeff cunningham

Število prispevkov : 25
Kraj : mayberry, nc, us

cunningham, jeff robert Empty
ObjavljaNaslov sporočila: cunningham, jeff robert   cunningham, jeff robert EmptyPon Jan 07, 2013 2:27 am

jeff r. cunningham

21 - mayberry, nc, us - student of art history - homosexual - francois arnaud
moje življenje je spektakularno, hvala lepa. nisem tukaj, da bi se, kot povprečje ostalih, jezil nad dejstvom, da želite, da govorim o sebi. rad govorim o sebi, kaj, ekstremno rad govorim o sebi. vem, kaj si ljudje mislijo, nisem neumen, a vem tudi, da njihova majhna mizerna življenja na mojega ne bodo imela nikdar pretiranega vpliva. briga me za druge, briga me za oznake, ki mi jih lepijo na čelo. če ne bi bile metaforične, bi iz njih naredil kolaž in ga obesil na steno v svoji sobi. tako, da bi se vsako jutro zbudil in se srečal z vsem sovraštvom tega sveta.. in veste, kaj bi naredil? na glas bi se mu smejal. o bog, ne morete verjeti, kako so ljudje še kar zadrti. enaindvajseto stoletje? en sam lari fari. moji sosedje se več nočejo družiti z mojo mamo, odkar so izvedeli, da njen sin najraje nateguje tipe, ali, še bolje, dovoli tipom, da ga nategujejo. govorice so se nekje pri mojih petnajstih razširile kot požar na seniku in od takrat naprej moja mama več ne prejema vabil na družabne dogodke ali voščilnic za novo leto. ali rojstni dan. ali karkoli. ne razmeri mi, čeprav vem, da živi mizerno življenje. ko sem bil star kakšnih deset naju je oče zapustil in kakšno leto je bil pravi drek. ni pošiljal denarja za preživnino in ni se javljal na klice in vsakič, ko se je najavil, da me pobere in pelje kam, da bova preživela malo očetovsko sinovskega časa, se ni prikazal. lokalni župnik je moji mami na spovedi zaupal, da je kriva slaba očetovska figura, da se je njen sin spremenil v homoseksualca. isti dan je prišla mama domov, spomnim se, da je bila zima in da je v kaminu prijetno gorel ogenj in vsa besna je postrgala križe iz sten in tiste svoje molilne zapestnice in ogrlice in vse zalučala v ogenj. od takrat naprej ne hodi več k maši in to prav nič ne pripomore k njenemu ugledu. moja mama me obožuje. mislim, da je najboljša ženska, kar sem jih imel kdaj priložnost spoznati. obožuje nakupovanje in ker je kirurginja zasluži dovolj, da se tedensko spraviva v trgovine in kupujeva najbolj senzacionalne zadeve na svetu. izredno dobra cimra sva, prav zares. oba sva vegetarijanca in oba obožujeva reality showe, oba se požvižgava na pravice živali (meso nama preprosto ni dobro), oba obožujeva krzno in oba želiva dobro izgledati. zjutraj se sicer občasno tiščiva pred ogledalom in se nekoliko težje urejava, a to se dogaja bolj po redko, glede na to da mama praviloma začenja svoje izmene ob šestih zjutraj. jaz raje spim. kakorkoli, moja mama je tudi edina ženska, ki sem jo v življenju vzljubil do te mere, da bi rekel, da je zaslužna vse moje ljubezni. ženske me nikdar niso fascinirale. bil sem v družbi takih, ki so se me bodisi bale, ker bi jim morda lahko nategnil fante, ko jih ne bi bilo zraven - ali pa take, ki so se po vsej sili hotele družiti z mano, ker so gej prijatelji in. odjebite, kurbe. kar seveda ne pomeni, da se s takšnimi kuzlicami ne družim; ne, prej je moje življenje prepleteno z njimi, a kaj naj, mislim, da so edine, ki jih ni na smrt strah. moške prijatelje bolj težko dobim, razen, če se prej znajdemo v postelji. mislim, da je tudi njih strah obrniti hrbet. pojma nimam, od kod izhaja ta strah. tipi se nikdar prestrašeno ne skrivajo pred kuzlami, ker bi jih lahko nategnile in obratno prav tako. ali res delujem kot tip človeka, ki bi nekoga posilil? dajte no, mislim, da nimam ne dovolj moči, ne dovolj volje za kaj tako bizarnega. kaj bi vas še utegnilo zanimati.. ah, ja, prav, študiram umetnostno zgodovino, ker ciljam na profesorsko mesto na univerzi. obožujem umetnost, vse forme umetnosti. v srednji šoli sem pri vsaki predstavi v gledališču sodeloval kot scenograf in kostumograf, občasno tudi kot človek, ki so ga v zadnjem trenutku priklicali, da na igralce nanese make up. oboževali so me, ker sem zmogel toliko. izjemno rad fotografiram, izredno rad poziram in z mamo imava doma najkrasnejše dneve, ko se greva brskanje po garderobah drug drugega in oblačenje najbolj bizarnega sranja. prosim, ne predstavljajte si me kot tipa, ki gre na faks v minici in petkah; oblačim se popolnoma normalno, bizarnosti pa obdržim tam, kamor sodijo; doma. precej dobro rišem, imel sem že dve samostojni razstavi in sem odličen v vsem, kar bi umetnost utegnila zahtevati od mene. pozdravljeni, ljubčki. dovolite mi, da nekoliko razburkam vaše življenje.
rosemary - 19 - loads & loads - lois, eliot, rj, jimmy, laureen
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

cunningham, jeff robert Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cunningham, jeff robert   cunningham, jeff robert EmptyPon Jan 07, 2013 11:09 pm

welcome! opis je potrjen, lahko nadaljuješ pot v tale kotiček, claimaš PB, si priskrbiš streho nad glavo in podobno. potem sledi odpiranje plot pagea in pisanje. ^^
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

cunningham, jeff robert

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» fitzgerald, jacob robert
» filippo & jeff [shops]