all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
brown, grace amelia Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

brown, grace amelia Pravila
brown, grace amelia Zasnova
brown, grace amelia Oglasevanje
brown, grace amelia Map
brown, grace amelia Faceclaim
brown, grace amelia Canon
brown, grace amelia Wanted

brown, grace amelia Staff

brown, grace amelia Cbox
brown, grace amelia Spotlight
the leading lady

brown, grace amelia Leadinglady

the leading gentleman

brown, grace amelia Leadingmale

best friendly connection

brown, grace amelia Friends

best family

brown, grace amelia Family

best chemistry

brown, grace amelia Chemistry

honorary member

brown, grace amelia Member

biggest ego

brown, grace amelia Ego

biggest sweetheart

brown, grace amelia Sweetheart

should be a couple

brown, grace amelia Couple
brown, grace amelia Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

brown, grace amelia

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
grace browngrace brown
bookstore ownerbookstore owner

Število prispevkov : 76
Kraj : port charles, la

brown, grace amelia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: brown, grace amelia   brown, grace amelia EmptyČet Jun 13, 2013 9:16 am

GRACE ARIANNA BROWN

-

brown, grace amelia Tumblrm87g80568t1rs4t2lo
24 • BOOKSHOP OWNER • TAYLOR MARIE HILL

spomnim se spisa, ki smo ga morali na podobno temo napisati v šoli. kdo smo? kaj si želimo postati? še vedno je tako živa tista slika pred očmi, kako sem namrščena strmela v list, ne da bi vedela kaj naj napišem. večina mojih sošolcev je napisala povsem običajne, samoumevne stvari, jaz pa s tem nikakor nisem bila zadovoljna, saj sem vendarle več kot le številka ali ime, več kot barva kože ali oblačila, ki jih imam na sebi. že takrat sem spoznala, da je moj način razmišljanja drugačen, bila sem eden izmed tistih otrok, ki imajo na vsak odgovor že novo vprašanje, svet okoli mene me je zanimal in me zanima še vedno, želela sem ga poznati, prebrati sleherno njegovo stran.  morda se res nisem nikoli zares našla v družbi sovrstnikov, kar pa me še ne napravi za samotarko, pravzaprav sem bila v otroštvu vedno nasmejana, zunaj sem lovila metulje ali kresničke ob večerih, se pogovarjala z rožami, ker mi je nekoč babica rekla, da tako lepše rastejo in iskala vile, o katerih sem brala v knjigah. knjige so ena stvar, brez katerih ne morem in res verjamem, da sem do neke mere postala takšna kot sem, zaradi vseh teh prelepih zgodb in svetov, ki so se mi odpirali med platnicami. starša sta me sredi noči še vedno našla s svetilko pod odejo, kako sem se jokala nad kakšnim koncem, težko sem se namreč poslovila od likov, ki so bili za tisti čas moji prijatelji, moj pobeg od vsega ostalega. tako je verjetno že zdaj precej očitno, da nisem bila ravno tipičen otrok, kaj šele tipična najstnica, v vrsti nisem stala za ličila, podpise kakšnih zvezdnikov, ampak sem hodila po sejmih knjig, prebirala stare police za kakšnim skritim zakladom.  ni bilo dosti oseb, ki bi me razumele, v srednji šoli sem bila zasanjano dekle z velikimi očali, ki jih imam še danes, le da v zadnjem času včasih raje posežem po lečah. seveda pa mi to nikoli ni prišlo do živega, kot že rečeno, nikoli se mi ni zdelo, da mi karkoli manjka – verjetno sploh nisem opazila postrani pogledov, ki so mi jih namenjali, ko sem se s knjigo v roki sprehajala po hodniku šole, v mojih puhastih copatih. bila sem vesela, rada sem imela življenje, ker sem vedela kako ga živeti, brez da bi se obremenjevala z mnenji drugih ljudi. zaradi zgodb, ki sem jih prebirala sem si tudi sama želela pustolovščin in verjela v tisto pravo ljubezen, ljubezen, ki ti spodnese tla pod nogami in bila prepričana, da je tudi zame nekje zunaj sorodna duša, tisti pravi. moji standardi so bili temu primerno visoki in nisem se želela zadovoljiti z ničemer manj, zaradi česar si lahko kar predstavljate kako pestro ljubezensko življenje sem imela, fantje so z mano spregovorili kakšno besedo le, če so želeli prepisati domačo nalogo. morala bi vedeti, da je bilo nekaj narobe, ko me je eden izmed najpopularnejših fantov na šoli vprašal, če bi šla z njim na maturantski ples, a zame je bilo to vse tako pravljično, popolnoma sem bila prepričana, da bo to ena tistih epskih ljubezni, končalo pa se je tako, da sem ugotovila, da je pri vsem skupaj šlo za neumno stavo. vse v stilu 'she's all that' ali kaj podobnega, vendar pa se moja zgodba ni končala tako filmsko, bolj z objokanimi očmi doma. mama mi je takrat rekla, da sem preveč naivna, ljudje so na tem svetu veliko bolj zahrbtni kot jim bi naj to pripisovala jaz in baje temu nisem kos. le da se je tukaj motila. ljudje so lahko kakršnikoli si že želijo biti, a me ne potrejo. nikoli nisem pustila, da bi me, sploh pa se je vse spremenilo, ko sem šla na univerzo, 'drugačnost' naenkrat več ni bila tako zaničevanja vredna, nič več popularnih klik, da sem celo našla nekaj ljudi, ki so mi bili blizu. po končanem študiju ustvarjalnega pisanja sem odprla svojo knjigarno, občasno pa delam tudi na svojem prvem romanu, na katerega sem sicer zelo ponosna, a ga ne kažem nikomur. lepo je delati na svojem, med knjigami, tako da lahko v prostem času še vedno brskam po sejmih, da najdem kakšne še posebej redke izdaje. tudi sicer ne vem, če sem se kaj dosti spremenila od srednje šole. še vedno sem tisto zasanjano dekle, a nasmejano dele polno optimizma in ljubezni do življenja, ki se najraje zvije v udobnem naslonjaču, z dobro knjigo in joče med gledanjem beležnice, pa čeprav že stotič. ljudje te bodo vedno kritizirali, jaz rečem zaupljiva, oni naivna, jaz polna življenja, oni otročja, nezrela, a še vedno to ostajam jaz, s svojimi prepričanji, ki verjamem, da je nekje tam zunaj zame prava ljubezen, čeprav je do zdaj še nisem imela priložnosti spoznati. na tem svetu si želim pustiti pečat, potovati v nove kraje, dobiti lepo polt in se zaljubiti v tujca. tako, da bom lahko na koncu tudi jaz izrekla znane besede edith piaf - non, je ne regrette rien.

AMI • 5 YEARS+ • PM

BREE @ CAUTION 2.0

Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

brown, grace amelia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: brown, grace amelia   brown, grace amelia EmptyPet Jun 14, 2013 12:10 am

brown, grace amelia Accepted
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

brown, grace amelia

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» jones, erin amelia
» quinn, trinity amelia
» hastings, amelia faith
» ariadna + grace