beatrice parker professional ballet dancer
Število prispevkov : 45 Reputation : 4 Join date : 08/10/2012
| Naslov sporočila: million sparks are falling down; Pon Okt 08, 2012 7:16 am | |
| well, beatrice is new in town(; tale deklina je, lahko bi rekli, precej komunikativna osebica, ljudje se kar lepijo nanjo. najbrž je temu tako zaradi njene karizme, ki okoli nje ustvari neko pozitivno avto, ali pa zaradi njenega zunanjega izgleda - amsterdamčanka je vse prej kot neprivlačna. od časa do časa še vedno verjame, da bo njeno življenje, ko ga postavi na ustaljene tirnice, kot iz pravljice, punca čaka na princa na belem konju, razkošen grad in srečen konec. da, je nepoboljšljiv romantik. potencialno največji knjižni molj, ki ste ga kdajkoli srečali v življenju. njena inteligenca je neverjetna, samozavesti ji prav tako ne primanjkuje. nasmeh na njenem obrazu je stalnica, vedno ga spremlja iskrica v prelepih očeh. in čeprav jih ima šele devetnajst, je ževljenje od nje zahtevalo, da postane odgovorna in zanesljiva oseba, mnogo bolj kot so to bili drugi najstniki.
tale punčara je my little sweetie, and she could use every connection she can get(; bila bi zelo vesela kakšnih oroginalnih povezavic, and lots, loooots of drama(; and, don't be afraid to write a new message, i won't bite;3
|
|
maxim sheridan
Število prispevkov : 32 Reputation : 5 Join date : 06/10/2012 Kraj : mayberry, ca
| Naslov sporočila: Re: million sparks are falling down; Sre Okt 10, 2012 3:17 am | |
| hello there emicee moje :3 a bi se dalo kaj splest med arianno in beatrice? i have smthing in my mind... but we can do some brainstorming over pm, if u wish :* |
|
beatrice parker professional ballet dancer
Število prispevkov : 45 Reputation : 4 Join date : 08/10/2012
| Naslov sporočila: Re: million sparks are falling down; Sre Okt 10, 2012 3:22 am | |
| uff, you got me xD well kje je moja inspiracija danes ne vem, ampak je resnično ni nikjer;3i guess brainstorm is our only option hh |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: million sparks are falling down; | |
| |
|