Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.
the leading lady
the leading gentleman
best friendly connection
best family
best chemistry
honorary member
biggest ego
biggest sweetheart
should be a couple
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.
Število prispevkov : 97 Reputation : 44 Join date : 06/10/2012 Kraj : port charles, usa
Naslov sporočila: ~ i see sparks fly ~ Čet Dec 27, 2012 3:42 am
skratka while i was watching OTH sta mi bila quinn in clay totalni otp and i was soo happy to see them together at the end with their little son logan yay in tole sploh nima smisla za kar hočem povedati lol.
i will have my girl paulinna ( she will not be as my girl on dg paulinna, same name diffrent girl ) z fc of shantal in nujno, ampak res nujno potrebujem za njo gospodiča roberta buckley-ja.
zgornji video je samo dokaz how cute and amazing they are together and how much i need this on the forum and for my baby (: predvidevam, da bo iz družine sutton the oldest one i think ? odvetnica za ločitve and yadada she saw a lot of couples breaking apart in nekako je ljubezen za njo samo nekaj v kar se ljudje zaletijo potem pa ona dobiva denar na račun tega. torej potrebujem nekoga malce starejšega od nje tore 27-30 mislim, da starejših na forumu tudi ni s fc roberta, družina je pa odvisna od tebe yay (:
zdaj zgodba ? da-bum-da-tas nisem je nekako še izoblikovala. nekako sem bila v tem ali naj jo vključim v opis or not in sem si rekla ah tako ali tako bi preveč čakala in raje potem z nekom nekaj spravim skupaj potrebovala bi pa res nekaj fun in pa predvsem stabilnega. zdaj v tem videu je on tudi v bolnišnici we can have that over like they were together, se zgodi kakšna nesreča ampak okej to trenutno jaz na glas razmišljam ni potrebno tega. anything as long is fun and there :3. je nekako precej grozno, če imaš povezavo in potem ob naslednjem popisu ta oseba izgine, torej yeah. if you know that you are that kind of person please try at least for me lol :3
--> contact me on pm please :3 <--
tara clayton art restorer
Število prispevkov : 97 Reputation : 44 Join date : 06/10/2012 Kraj : port charles, usa
Naslov sporočila: Re: ~ i see sparks fly ~ Sre Jan 02, 2013 6:38 am
updating,updating if you are making new cherry please us him yay
tara clayton art restorer
Naslov sporočila: Re: ~ i see sparks fly ~ Čet Jan 03, 2013 5:39 am
tole je končno izpolnjeno tako, da lahko premaknete v arhiv yay :3