GostGost
| Naslov sporočila: hocking, naveah sky Pon Okt 08, 2012 8:10 am | |
| 17 - mayberry - high school junior - bisexual - karlie kloss resnica o meni? bojim se ljudi. in ne, ta strah ne izhaja iz kakšne grozljive travmatične izkušnje, ki mi je popolnoma spremenila - oziroma uničila - življenje, temveč zgolj iz popolnoma navadnega principa. iz misli, ki se je rodila v moji glavi, ko sem opazovala vsakdanje življenje, in iz misli, ki je rasla med branjem tistih težkih zgodovinskih bukev, na katerih se je, zaradi očitnega nezanimanja, nabrala debela plast prahu. saj veste, knjige o drugi svetovni vojni, v kateri so nemci pobili na tisočine ljudi in to samo zaradi blodenj nekega norca, ki več kot očitno ni imel povsem pospravljenega podstrešja ( in tukaj govorim v metaforah). o knjigah, ki govorijo o začetku rimskega cesarstva in o cezarju, ubitem v organiziranem umoru v katerem je med drugimi sodeloval tudi eden izmed njegovih najtesnejših prijateljev. o take vrste stvareh, ki ti dajo misliti in zaradi katerih dokončno uvidiš vso pokvarjenost človeške rase. sebičnost, egoizem, prepričanost v lastno več vrednost, neiskrenost, izdajstvo... priznajte si, to so natančno tiste lastnosti, ki jih poseduje vsakdo izmed nas. tiste lastnosti, ki nas dokončno ločujejo od živali, ki se ravnajo zgolj po nagonu, in zato ne morejo biti sive, temveč samo bele ali črne. ne poznajo pomena besede pretvarjanje, ne vedo kaj je neiskrenost, in ti preprosti dejstvi sta tisto kar jih naredi tako predvidljive. kolikor veste, je pri ljudeh celotna stvar precej precej drugačna. ko gre zanje (oziroma za nas), smo na neznanem območju, pričakujemo eno in dobimo drugo. nekomu zaupamo življenje in že naslednji trenutek se v naših hrbtih pojavi nož. razpoloženja se menjujejo, čustva se rojevajo in umirajo, laži se izpovedujejo, pretvarjanje je v polnem teku. na kratko; nikoli ne vemo pri čem natančno smo in to je tudi resničen vzrok mojega strahu. in prosim vas, nikar ne mislite, da sem neke vrste čudakinja, ki celotne dneve preživlja zaprta v svoji sobi, se na splošno izogiba ljudem in ima družabno življenje na popolni nuli. ker, kot vedno pravim; neumno je bežati pred pobesnelim psom. rezultat bo popolnoma enak, kot če se z njim pogumno soočite, s to razliko da boste v prvem primeru umrli kot strahopetna zguba, v drugem pa kot junak. no, pa tudi če to ne bi bil moj življenjski moto, v tej zadevi ne bi imela ravno kakšne pretirane izbire. če si hčerka slavnega nogometaša in je tvoja kreditna kartica bolj ali manj brez limita, v družbi uživaš neke vrste ugodnosti. ampak o tem raje ne bi izgubljala besed, edino kar želim da veste je; večina ljudi v mestu pozna moje ime, imam precej razgibano družabno življenje in sem povabljena na večino zabav, organiziranih s strani mulcev približno moje starosti. ljudje me torej kar dobro sprejemajo, čeprav nisem ravno najbolj družaben oziroma prijeten osebek na zemlji. ta posebne vrste strah, ki ga imam, namreč kljub vsemu nekoliko vpliva na moje življenje. kot prvo mi preprečuje, da bi komu zares zaupala, kar vodi k težavam pri sklepanju in vzdrževanju osebnih vezi. poleg tega pa sem skozi leta odraščanja na ljudi začela gledati kot na osebne igračke s katerimi se lahko po mili volji igram. kakšna ironija kajne? po eni strani obsojam vse izdajalce, lažnivce, manipulatorje, po drugi pa sem še veliko slabša od njih. to lahko delno pripišete moji vzgoji, ki se je mimogrede ravnala po liniji najmanjšega upora, kar seveda pomeni da sem več ali manj dobila kar sem hotela. delno pa moji precej izraziti osebnosti, ki je ni prav težko prebrati. to seveda ne pomeni, da sem predvidljiva - ker nisem - temveč, da ne spadam med tiste medle neodločne ljudi, ki skoraj nimajo nobenega karakterja. večino časa se ravnam po motu; živi za danes in pozabi na jutri, kar seveda pomeni da nisem ravno ne vem kako organizirana ter premišljena oseba. moj jezik velikokrat prehiti možgane, vendar kljub temu znam spletati zelo prefinjene laži ter odlično improvizirati. sem precej trmasta in preprosto nočem razumeti besede ne, prav tako kot ne priznavam nobene oblasti ali zakonov, ter se držim le svojih lastnih pravil. če nekaj želim narediti, bom to naredila, ne glede na to ali je prav ali ne. no, mogoče zadnji del stavka ni povsem na mestu, saj sem že zdavnaj izgubila tisto mejo med prav in narobe, prav tako kot sem že skoraj pozabila pomen besede vest. priznam, da me to dejstvo počasi začenja strašiti. ljudje brez občutka za prav in narobe, ponavadi končajo na enem izmed naslednjih dveh mest; v zaporu ali v umobolnici. in vsi vemo, da globje ne moreš pasti. lilith - sixteen - around three - // |
|
sandra administrator
Število prispevkov : 573 Reputation : 69 Join date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: Re: hocking, naveah sky Pon Okt 08, 2012 8:26 am | |
| in dobili smo še zadnjo od hockingovih deklet, kar pomeni da ste prva polna družina. congrats, hh. torej, opis je super in je potrjen. tukaj moraš izpolniti vse obvezne obrazce (če jih še nisi), potem pa lahko odpreš plot page v temu namenjenem podforumu in začneš nabirati povezave ter pisati. dobrodošla! (: |
|