all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
hocking, juliet beatrice Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

hocking, juliet beatrice Pravila
hocking, juliet beatrice Zasnova
hocking, juliet beatrice Oglasevanje
hocking, juliet beatrice Map
hocking, juliet beatrice Faceclaim
hocking, juliet beatrice Canon
hocking, juliet beatrice Wanted

hocking, juliet beatrice Staff

hocking, juliet beatrice Cbox
hocking, juliet beatrice Spotlight
the leading lady

hocking, juliet beatrice Leadinglady

the leading gentleman

hocking, juliet beatrice Leadingmale

best friendly connection

hocking, juliet beatrice Friends

best family

hocking, juliet beatrice Family

best chemistry

hocking, juliet beatrice Chemistry

honorary member

hocking, juliet beatrice Member

biggest ego

hocking, juliet beatrice Ego

biggest sweetheart

hocking, juliet beatrice Sweetheart

should be a couple

hocking, juliet beatrice Couple
hocking, juliet beatrice Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

hocking, juliet beatrice

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
GostGost

hocking, juliet beatrice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: hocking, juliet beatrice   hocking, juliet beatrice EmptySob Okt 06, 2012 11:43 am

juliet beatrice hocking

hocking, juliet beatrice 35bgtoo
19 - mayberry - english lit student - sexuality - imogen poots

Mislim, da predstavljanje v tem primeru sploh ni potrebno, saj vsak ve kdo je Juliet Hocking. Ne mislim igrati nobene skromnosti, navsezadnje biti hčera nogometne legende ni kar tako, ter svoj priimek nosim s ponosom. Včasih se mi zdi, da sem res rojena pod srečno zvezdo. Že odkar vem zase, mi ni bilo nič nedosegljivo, rekla bi, da od tod izvira ta "razvajenost Hockingovih deklet", ki se je prijela prav vseh hčerk. Moja omara se je vedno sestojila iz dizajnerskih oblačil, za kar gredo zahvale mami, ki nam je vtisnila to navdušenost nad prestižnimi stili in svoj popoln okus za modo. Kljub temu, da smo abnormalno razvajene in polne samozavesti, si upam trditi, da imam najboljše starše na svetu, v prvi vrsti je tu mati, na katero se lahko vedno zanesem in nato oče, ki bo v vsakem primeur poskrbel zame in moje sestre, na koncu koncev sem le dojela, da je družina najpomembnejši člen mojega življenja, saj brez te ne bi bila to kar sem. Lahko bi celo rekla, da sta moj vzor. Toliko let živeti skupaj in se še vedn ljubiti? Zdi se mi, da sama tega nikoli ne bom zmožna.
Dejstvo, da si je Adam od nekdaj želel sina ni nikakršna skrivnost, prav nasprotno, zdi se mi, da je že vsaka izmed nas okusila to na lastni koži. Starejša sestra Elsie mi je vedno pripovedovala zgodbo o tem, kako je mati prišla nekega večera domov in očetu sporočila, da bo njun otrok sin, vendar je že naslednjih nekaj mesecev pokazalo, da gre za deklico, ter kako jo je oče kot otroka neprestano oblačil v fantovska oblačila, dokler mati ni temu naredila konec. Že v času mojega otroštva se je Adam trdno odločil, da bo njegova drugorojenka trenirala nogomet, a je že po nekaj treningih obupal in končno dojel, da jaz in nogomet nimava ničesar skupnega razen njega. Dokončno pa se je sprijaznil z dejstvom, da mu nogometno moštvo ni usojeno ob rojstvu moje mlajše sestre. Kakorkoli, vsaka izmed nas treh je izbrala svojo in popolnoma drugačno pot in moja se začne nekje ob vstopu v srednjo šolo, ko so me vse bolj kot šport začele navduševati knjige. Zanimivo je, da večina opiše srednjo šolo kot tisto grozno izkušnjo, za katero so veseli, da se je končala, jaz pa moram priznati, da je bilo moje življenje na srednji šoli raj, nikoli mi ni bilo treba skrbeti če bom našla spremljevalca za srednješolski ples ali pa bi sedela sama med odmorom na kosilu. To, da sem hčerka slavnega Adama Hockinga mi je izoborilo mesto v družbi popularnih deklet in športnikov, saj ne vem, ali sem si to prislužila tudi s svojo več kot kvalitetno družbo, lepim izgledom ali pa jih je enostavno kupila moja kreditna kartica, ki ni bila nikoli prazna. Pomembno je to, da zabave, ki sem jih prirejala niso bile nikoli končane pred poznimi jutranjimi urami in da je vsak vedel, kdo je Juliet Hocking. Prav ta svet hedonizma, razkošja in neskončnih možnosti me je dokaj zgodaj popeljal skozi pijančevanja, kajenja cigaret in trave, izgube nedolžnosti itd. a prav tako tudi na nepozabna potovanja po svetu. Vendar kakor vse, kar je lepo so tudi ta štiri leta minila, kot bi mignil tako sem se pod vplivom Hemingwaya, iz navdušenja nad Virginio Woolf, ljubezni do Stevena Kinga in naklonjenosti Oscarju Wildeu odločila študirati angleško literaturo. Umetnost je nekaj, kar me izpoljnjuje, obožujem prav vse od literature, baleta, slikarstva in marsičesa drugega. Obiskovala sem namreč že ogromno različnih tečajev, saj sta mi starša omogočila vse kar sem si zaželela, a sem se vsega nekako hitro naveličala in edino, kar se me je držalo kot pijanec plota je bila moja ljubezen do proze in poezije ter čudovito nesmiselnih idej velikih umetnikov.
stacey. - twenty - 4 years - /

Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

hocking, juliet beatrice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: hocking, juliet beatrice   hocking, juliet beatrice EmptySob Okt 06, 2012 11:50 pm

woo še eno hockingovo dekle and she's awesome. ^^ opis je potrjen, vse obvezne obrazce najdeš tukaj - za stanovanje/hišo, face claim in member directory, potem si lahko odpreš plot page in začneš s pisanjem. (: dobrodošla!
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

hocking, juliet beatrice

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» hocking's house,
» hocking, naveah sky
» hocking, elsie charlotte
» hocking, luke jonathan
» van walder, beatrice