all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
cooper, ryan jacob Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

cooper, ryan jacob Pravila
cooper, ryan jacob Zasnova
cooper, ryan jacob Oglasevanje
cooper, ryan jacob Map
cooper, ryan jacob Faceclaim
cooper, ryan jacob Canon
cooper, ryan jacob Wanted

cooper, ryan jacob Staff

cooper, ryan jacob Cbox
cooper, ryan jacob Spotlight
the leading lady

cooper, ryan jacob Leadinglady

the leading gentleman

cooper, ryan jacob Leadingmale

best friendly connection

cooper, ryan jacob Friends

best family

cooper, ryan jacob Family

best chemistry

cooper, ryan jacob Chemistry

honorary member

cooper, ryan jacob Member

biggest ego

cooper, ryan jacob Ego

biggest sweetheart

cooper, ryan jacob Sweetheart

should be a couple

cooper, ryan jacob Couple
cooper, ryan jacob Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

cooper, ryan jacob

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
rj cooperrj cooper

Število prispevkov : 68
Kraj : mayberry, nc, us

cooper, ryan jacob Empty
ObjavljaNaslov sporočila: cooper, ryan jacob   cooper, ryan jacob EmptyČet Nov 29, 2012 10:27 pm

ryan jacob cooper

20 - mayberry, nc, us - unemployed - heterosexual - tyler blackburn
nasprotno prepričanjem, ki me čakajo, ko se vrnem domov s to šokantno odločitvijo, se sam počutim naravnost odlično. naj svet ve, da je danes, tridesetega novembra, rj cooper končno zaključil s faksom. komaj čakam, da se mi pred očmi naslika oče s kakšnimi ekstremno modrimi besedami, ki govorijo popolnoma kontra vsem njegovim odločitvam v življenju.. ali pa mačeha, ki nikdar ni dokončala srednje šole in je imela tolikšno srečo, da so bili njeni stari od nekdaj premožni buržuji. oče mi bo povedal še kakšno sočno, kot je, da me "mama razočarano gleda iz nebes" ali kaj podobno klišejskega, pa mi je vseeno. po dveh letih mi breme končno pada iz ramen. zgodba je nekako takšna, da bi morda lahko opravičila moje nerazumljive odločitve. ko se je rodila moja sestrica, hailey, pet let mlajša od mene, je mama kmalu umrla zaradi nenadne anevrizme. bojda se je oče vrnil iz službe in tam je bila - ležala je na kavču, mrzla in izredno spokojna. hotel jo je zbuditi s poljubom, kot on tako zelo poetično rad pove, pa je začutil njeno nenormalno telesno temperaturo in ko so se na domu oglasili reševalci, se niso trudili niti z umetnim oživljanjem. haley in mene sta tisti dan pazila babica in dedek. živo se spomnim, kako sem kot majhen bandit z njunim psom tekal po trati - bila je sveža pomlad in mešalo se mi je, ker sem se pred tem nažrl sladkarij - pa me je babi nenadoma ustavila in mi povedala. haley je potegnila najboljšo, ona se mame niti ne spomni. jaz pa se še spomnim, kako je dišala. ko je oče pred tremi leti končno zmetal njene stvari stran - skladno s tem, da je zdaj hiša dobila novo gospodarico - je v omari še vedno dišalo po mami. njegova nova žena, danielle, se je sprva počutila izredno neprijetno, predvsem zato, ker je ne jaz, ne hailey, nisva marala. nekako sva se je navadila, ker jo oče menda ljubi, a mislim, da je jasno, da z izbiro nisva zadovoljna še zdaj. moj oče zdaj spet veliko dela in ker sta z danielle v istem poslu, ju skorajda ni na spregled. oče ima po tem delu države odprtih nekaj umetnostnih galerij in z njimi služi presenetljivo veliko. če kdo verjame, da v umetnosti ni denarja, je preklet naivnež, kajti moj oče si je skozi leta izdelal majhen monopol. predpostavljam sicer, da bom danes ob vrnitvi domov razdedinjen in odgnan iz hiše, a kaj naj. novinarstvo.. vidite, dve leti sem preživel na tem usranem faksu in ni se mi priljubil. če verjamete v to, da se s časom na stvari navadiš, bo morda ta placebo efekt na vas deloval. name ni. mislil sem, da bom lahko korak za korakom premikal gore in da bom kot novinar tisti, ki razkriva resnico. pred kakšnim tednom sem napisal članek o trenutni politični sceni, ga poslal mojemu najljubšemu predavatelju, da mi ga je lahko on prepljuval s slabimi argumenti in s končno tezo, v kateri je povedal, da pa "sicer tako ali tako takega članka noben časopis ne bi vzel, ker ni politično korekten". potem sem po nekaj dneh tehtnega premisleka sklenil, da se izpišem, in tukaj sem. popolnoma zadovoljen s svojo izbiro. ne vem še natančno, kaj bom s samim sabo, če me foter res vrže iz hiše, a najbrž se bom lotil priložnostnih del. dovolj imam tega, da sem pod stalnim nadzorom. skrajni čas je že, da nadaljujem z lastnim življenjem.
rosemary - 19 - loads and loads - matteo lombardi, lois anderson, eliot baker-powell, jimmy patterson
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

cooper, ryan jacob Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cooper, ryan jacob   cooper, ryan jacob EmptyPon Dec 03, 2012 7:58 am

potrjeno, kje so obrazci in kaj moraš narediti pa že itak veš. :3
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

cooper, ryan jacob

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» cooper's house,
» fitzgerald, jacob robert
» ryan and elina
» ryan and eleanor