GostGost
| Naslov sporočila: montgomery, david mark Pet Dec 07, 2012 2:42 am | |
| 28 - mayberry, usa - con artist - heterosexual - liam hemsworth »oh, o montgomeryjevem fantu bi radi vedeli nekaj stvari? hja, sedite zraven mene, izvedeli jih boste. veste, david… vedno sem imel občutek, da bo končno eden izmed treh fantov, ki pa bo le ustregel maminim željam, bil njen najljubši sin, takšen, kakršen si vsaka mama želi za zeta. videl sem, kako je občudujoče gledal mamo, vendar glej ga zlomka, tudi brata sta dobila ogromno njegove pozornosti, sploh starejši. nekako je bil david vedno tisti, ki se je hitro navezal na ljudi okoli sebe, sploh tiste, s katerim je preživljal dneve. nikoli ni hotel nikogar razočarati, ne mame, ne strica ali bratov. pravzaprav mi še dan danes ni povsem jasno, kako ga je daniel spravil na tisto pot. nekako sem imel občutek, da bo preprosto iz njega kaj, vendar sem se očitno motil. bil je preprosto tisti tih, nevpadljiv mladenič, katerega res ne bi hitro zamenjal za kriminalca, če ne bi vedel od katere družine izhaja. nekako sem si v svoji glavi spletel pojasnilo, da je preprosto hotel biti podoben bratu ter stricu, kajti v drugem primeru… hja, saj si lahko predstavljate kako bi bilo, če bi vam nekdo, ki ga imate radi, rekel, da ste nesposobni za to in ono. in mislim, da je bilo to tudi tisto, česar se je david bal. na začetku vseh zadev je izgledalo, da mu zadeva nekako ne bo uspevala, navsezadnje, bil je pod roko pravice mnogo večkrat kakor njegova dva brata, vendar nekako se je izmaknil ali s pomočjo bratov ali pa strica, vendar preprosto mu je uspelo. in potem je nastopilo tisto obdobje, ko sem zopet mislil, da se bo uravnal na prave poti. spoznal je neko dekle, še sedaj se je spomnim. že res, da je bila vse skupaj najstniška ljubezen, vendar videl sem, s kakšnimi očmi jo je gledal, kakor da bi ji dal vse nasvetu, če bi le imel. in morda je bil to razlog, da je zadevo vzel v svoje roke- bilo je logično, s tem, da je zavajal ljudi, postal prevarant, celo kradel ter ostale zadeve, ob tem si pa le nadel nasmeh nedolžnega fanta- kar pa je šlo montogomeryjevem seveda zelo dobro in v bistvu ni naredil napake. dokler ni ona odšla. preprosto odšla, še dan danes mi ni jasno, kaj točno se je zgodilo, kdaj in zakaj. le videlo se je najprej po njegovem spremenjenem izrazu na obrazu, njegovi hoji in… dejstvu, da je preprosto ni bilo več poleg. izgledalo je, kakor da se je zamotil s tem, da je začel delati umazana posla. ne dvomim tudi, da je zabredel v droge, v nekem obdobju, kraja mu ni bila tuja, vendar nikoli mu niso ničesar dokazali. vendar kot je kazalo, se je zadev z drog kmalu znebil. saj pravim, ne vem, ali je v bistvu jih jemal ali le preprodajal, vendar je imel zadeve z njo, tega se zavedam. nekako je postal bolj brezskrben v vsem tem, vsa zadeva mu je prerastla v kri. postal je tisti izmed fantov zloglasne družine, kateremu še posebno lahko nasedeš. nasmešek na obraz, privlačen videz kot bi rekla moja hčerka in nedolžen izraz in vse skupaj mu res ni več predstavljalo težav pri tem, da je postal prekleto dober prevarant, priznam, tudi mene bi skoraj ujel okoli prsta, vendar občutek imam, da delo vseeno raje drži izven rodnega kraja- saj veste, izgine za nekaj dni ali teden in se domov vrne še bogatejši kot je bil. stalnica davida montgomeryja. vendar kakorkoli je, še vedno vztrajam, da je vse skupaj tudi hkrati maska. brezhibnost, nasmeh na obraz, prijaznost, hkrati pa zahrbtnost. nekako se mu ne poda. še vedno se ga spomnim kot dečka, ki je le hotel biti dober fant, vendar je imel napačen zgled. nekako imam še vedno občutek, da je nekje na dnu srca dober. in hja, njegovo zlomljeno srce, se očitno le malo obnavlja. najbrž vsi jasno poznate zadevo o quinnih in montgomeryih, kdo jo pa ne. in kdo ne pozna govorice oziroma sedaj že dejstva, kaj sta naredila hči prvih in sin drugih. oh ja, david je kot je izgledalo iz nič se zaročil z quinnovo punco. zadnjič sem ju videl skupaj. in veste kaj? za trenutek, kakor tudi ja, mnogokrat prej, sem zopet dobil tisto tiho upanje zanj. prepoznal sem njegov pogled, nekako jo gleda na isti način, kakor tisto dekle, ki je izginilo. morda jo ima zares rad in morda, tokrat ne bo strtega srca. morda je še čas, da se vrne na prave tire.« KLAVDIJA - 8TEEN - 5+ - SABRIEL, SARINA, CONNOR, ELEANOR AND CHLOE |
|
sandra administrator
Število prispevkov : 573 Reputation : 69 Join date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: Re: montgomery, david mark Pet Dec 07, 2012 3:59 am | |
| bless the sixth one, fill out the forms and you're good. (: |
|