all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
sutton, ashton mark  Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

sutton, ashton mark  Pravila
sutton, ashton mark  Zasnova
sutton, ashton mark  Oglasevanje
sutton, ashton mark  Map
sutton, ashton mark  Faceclaim
sutton, ashton mark  Canon
sutton, ashton mark  Wanted

sutton, ashton mark  Staff

sutton, ashton mark  Cbox
sutton, ashton mark  Spotlight
the leading lady

sutton, ashton mark  Leadinglady

the leading gentleman

sutton, ashton mark  Leadingmale

best friendly connection

sutton, ashton mark  Friends

best family

sutton, ashton mark  Family

best chemistry

sutton, ashton mark  Chemistry

honorary member

sutton, ashton mark  Member

biggest ego

sutton, ashton mark  Ego

biggest sweetheart

sutton, ashton mark  Sweetheart

should be a couple

sutton, ashton mark  Couple
sutton, ashton mark  Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

sutton, ashton mark

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
GostGost

sutton, ashton mark  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: sutton, ashton mark    sutton, ashton mark  EmptySob Dec 29, 2012 11:36 pm

ashton m. sutton

sutton, ashton mark  Crawford-1
26 - mayberry - barman - heterosexual - chace crawford
»vem, večina je prepričana, da sem tak kot ostali suttonovi. saj niste ravno daleč od resnice, vseeno pa bi lahko o sebi povedal še kaj več kot le dejstvo, da dobesedno živim za zabave. moje ime je ashton mark sutton, v mestu bolj znan kot »tisti, ki je spet položil tisto natakarico«, »tisti, ki so ga zjutraj smetarji našli na smrt pijanega ležati v jarku«, »tisti, ki je na delovnem mestu prodajal travo«. veste, marsikaj se govori o meni, ampak večina tega je le preteklost, ki sem jo že zdavnaj pustil za seboj. že kot otrok sem bil zelo... hm, razigran in predvsem vedno v družbi punc. ne v smislu, da bi se z njimi dejansko družil, ampak sem le podedoval tisti občutek za zapeljevanje, zaradi česar sem bil in najverjetneje še vedno sem eden izmed najbolj priljubljenih moških prebivalcev mesta. pri trinajstih sem imel prvo punco in od takrat sem jih menjal že toliko, da sem že zdavnaj nehal šteti. s časom sem začel spoznavati, da želim biti veliko več kot ostali prebivalci mesta - naenkrat je moj življenjski cilj postala slava. no ja, to se ni zgodilo ravno naenkrat - imel sem dober načrt, kot vedno sem bil navidez povsem svojeglav, neposlušen in trmast, v resnici pa sem predvideval vsak korak, vsako potezo, ki bi me lahko za vedno zapisala med zvezde. vse stvari, ki so mi bile do takrat pomembne, družina, šola, dekleta, sem dal na stran in se posvetil svoji karieri, če bi to lahko sploh tako imenovali. seveda se starši z mojim obnašanjem in dejanji niso strinjali, oče je menil, da se obnašam kot kakšna ženska, mama pa se je bolj ali manj strinjala z očetom, čeprav sem še vedno prepričan, da bi bila navdušena, če bi me lahko gledala v kakšnem fantastičnem filmu ali pa na podelitvi katere izmed tistih prestižnih filmskih nagrad. šele zdaj vidim, kako neumno je bilo moje početje... sploh odhod v los angeles. ja, ko sem dopolnil osemnajst let sem se z nekaj dolarji, velikimi pričakovanji in malimi možnostmi za uspeh odpravil v mesto angelov. začel sem s snemanjem neumnih reklam. v bistvu sem posnel samo dve, eno za pivo, kjer je moje besedilo obsegalo celi dve besedi, in drugo za oblačila, kjer sem samo kot kakšen gej poziral nekje sredi puščave. to drugo sem posnel le zato, ker je model, ki bi moral biti na mojem mestu, zbolel, in so se pač morali usmiliti mojim prošnjam. skratka, na svoje dosedanje dosežke nisem bil ponosen, vseeno pa še nisem odnehal. no ja, ne še. hodil sem na avdicije za najrazličnejše vloge, celo sam sem začel pisati scenarij za lasten film (kateri ni bil nikoli posnet, ker je bilo moje finančno stanje iz dneva v dan slabše), vendar popolnoma brez uspeha. tako je bilo dolgih sedem let, po katerih se lahko pohvalim le z dvema reklamama... in s tole sliko... saj ne, da bi se v prostem času družil z emmo roberts in hayden panettiere... nekaj časa sem pač delal tudi kot natakar in občutek imam, da sta me zamenjali za gosta na zabavi na kateri sem v resnici stregel... skratka, hoteli sta se slikati z mano. potem, ko sem na koncu ostal popolnoma brez denarja ali nasploh česarkoli, kar bi mi še lahko vlivalo upanje, sem se odpravil domov, v mayberry. ne trdim, da sem svoje sanje pustil čisto za sabo v tistem majhnem stanovanju v los angelesu, zdi se mi le, da je čas, da vse skupaj še enkrat premislim, za razliko od prejšnjikrat z več realnosti in vsem ljudem, ki so kdajkoli dvomili v mene, pokažem, da mi bo uspelo.«
the e - fifteen - only few months - eve campbell
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

sutton, ashton mark  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: sutton, ashton mark    sutton, ashton mark  EmptyPon Dec 31, 2012 8:03 am

welcome! opis je potrjen, lahko nadaljuješ pot v tale kotiček, claimaš PB, si priskrbiš streho nad glavo in podobno. potem sledi odpiranje plot pagea in pisanje. ^^
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

sutton, ashton mark

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» sutton's house,
» sutton, paulinna sky
» sutton, aubrey marie
» mark's coctail bar,
» montgomery, david mark