all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
allen, laureen fiona Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

allen, laureen fiona Pravila
allen, laureen fiona Zasnova
allen, laureen fiona Oglasevanje
allen, laureen fiona Map
allen, laureen fiona Faceclaim
allen, laureen fiona Canon
allen, laureen fiona Wanted

allen, laureen fiona Staff

allen, laureen fiona Cbox
allen, laureen fiona Spotlight
the leading lady

allen, laureen fiona Leadinglady

the leading gentleman

allen, laureen fiona Leadingmale

best friendly connection

allen, laureen fiona Friends

best family

allen, laureen fiona Family

best chemistry

allen, laureen fiona Chemistry

honorary member

allen, laureen fiona Member

biggest ego

allen, laureen fiona Ego

biggest sweetheart

allen, laureen fiona Sweetheart

should be a couple

allen, laureen fiona Couple
allen, laureen fiona Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

allen, laureen fiona

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
laureen allenlaureen allen

Število prispevkov : 62
Kraj : mayberry, nc, us

allen, laureen fiona Empty
ObjavljaNaslov sporočila: allen, laureen fiona   allen, laureen fiona EmptyPon Dec 31, 2012 7:15 am

laureen f. allen

29 - houma, louisiana - screenwriter - heterosexual - emma caulfield
nekaj o sebi, nekaj o sebi.. oh, če bi vedeli, kako zelo ne vem, kaj naj govorim o sebi. rojena v houmi v louisiani, druga in zadnja hčerka setha in arlene allen. živeli smo v precej veliki hiši in za hišo je imela mama kletko z zajci. vem, da sva jih z mandy, ki je samo leto in pol starejša od mene, hodili gledat skorajda vsak dan in ko sem bila nekoliko manjša, mesa, ki smo ga jedli za kosilo, nisem povezovala z zajci, ki so veselo skakljali po zelenici čez dan ali umirjeno stagnirali v kletki. nikoli si jih nisem upala božati, še zdaj mi zajci niso po godu, pa ne vem, od kod ta strah. mandy je te male puhke ves čas vlačila po rokah in jim pošiljala zračne poljubčke. z mandy sva se na sploh ves čas držali skupaj. meni je predstavljala starejšo oporo, jaz pa najbrž njej lutko naravne velikosti, ki jo je lahko oblačila v največje sranje na svetu, pa ji ni zamerila. mama in oče sta se nekje v moji mladosti pričela kregati, šele mnogo kasneje, pred nekaj leti, mi je mama priznala, da jo je njen ljubi mož večkrat prevaral. spomnim se, da ga nekega dne preprosto ni bilo več domov. glede tega mi je, prav tako veliko kasneje, postalo jasno, da ga je mama vrgla ven in mu stvari kasneje poslala po pošti. ni ga hotela več videti. tudi midve z mandy sva ga veliko manj, kot sva si želeli. mama je imela nekajkrat vmes nekaj moških, a nobenega dovolj resnega, da bi ostal dalj časa. ko sem bila stara kakšnih dvanajst, nama je predstavila francoisa, lepega kanadčana, ki je nekajkrat prespal, potem pa po tihem izginil. menda se je vrnil v rodno državo. nekaj let kasneje nama je predstavila stephena, računalničarja iz texasa, ki je bil sveže ločen in je iskal nekoga, na katerem bi si opomogel. takrat sva bili obe s sestro dovolj stari, da sva videli, da je mama samo tista, na kateri je simpatični računalničar poskušal pozabiti svojo bivšo, mama pa se je menda res zaljubila vanj, saj jo je njegov odhod še posebej prizadel. po tem ni bilo nikogar več, vsaj nikogar, ki bi ga bila pripravljena predstaviti.. do pred kratkim. pa pustimo to za kasneje. mandy se je vpisala na juliard in dve leti kasneje sem ji sledila. obe sva doštudirali, mandy igralstvo, jaz filmsko režijo in scenaristiko. mamo sva videvali bolj malo, živeli sva v majhnem stanovanju v new yorku, kjer čez poletje ni delala klima in čez zimo je rado crkovalo ogrevanje. in potem.. potem sva veliko delali skupaj. pred štirimi leti sem v hollywoodu delala neko produkcijo, kjer sem se spoznala z nenormalno suhljatim tipom, ki bi ga najprej ocenila za fotomodela high fashion revij, izkazal pa se je za režiserja, ki je prevzel moj tekst. in to je moj zaročenec, ki mi je po končani produkciji na prst nadel kdove koliko karaten diamant, ki se je svetil, da si ga najbrž lahko videl iz satelita. in rekel mi je, da želi ostati z menoj za vedno in potem sva, no, veliko seksala. še več, kot prej, čeprav si ne bi mislila, da je to mogoče. in po nekaj časa sva se preselila. v najbolj odročno mestece na svetu, sem, v mayberry. je ljubek, nič ne rečem, na čase pa izredno dolgočasen. hvala bogu, da imava kabelsko in drug drugega in dovolj denarja, da si lahko vedno privoščiva krasne počitnice na daljnjih kotičkih sveta. nazadnje sva šla na karibe. krasno, res. všeč mi je, kako dylan ve, da me je potrebno ves čas razvajati in da imam rada lepa darila in obleke in čevlje. in kako mi ničesar ne odreče. čeprav ga včasih v družbi slišim, kako se pomenljivo odkašljuje, ker menda govorim preveč neposredno in nasploh, kot da ne bi imela družbenih zavor. včasih mi govori takšne stvari, pa bi ga najraje zadavila. čeprav potem praviloma končava v postelji. kakorkoli, ko smo že pri tem, kdo konča v postelji s kom, moja sestra je sveže zaročena skoraj sočasno z mojo mamo! prav zares, od nikoder se je najprej pojavila novica, da se bo mandy poročila svojim najnovejšim fantom, ki je, samo mimogrede, brazilec! in potem še mama, ki je spoznala nekega italijana na svojem potovanju po evropi in se je očitno odločila, da je čas, da dobiva s sestro novega očima. kakorkoli že: v družini allen se trenutno načrtujejo tri poroke. ne, da bi bila zlobna, a prepričana sem, da bo moja najlepša.
rosemary - 19 - loads and loads - rj cooper, lois anderson, jimmy patterson, eliot baker-powell
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

allen, laureen fiona Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: allen, laureen fiona   allen, laureen fiona EmptyPon Dec 31, 2012 8:02 am

welcome! opis je potrjen, lahko nadaljuješ pot v tale kotiček, claimaš PB, si priskrbiš streho nad glavo in podobno. potem sledi odpiranje plot pagea in pisanje. ^^
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

allen, laureen fiona

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1