all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
pearce, miranda jane Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

pearce, miranda jane Pravila
pearce, miranda jane Zasnova
pearce, miranda jane Oglasevanje
pearce, miranda jane Map
pearce, miranda jane Faceclaim
pearce, miranda jane Canon
pearce, miranda jane Wanted

pearce, miranda jane Staff

pearce, miranda jane Cbox
pearce, miranda jane Spotlight
the leading lady

pearce, miranda jane Leadinglady

the leading gentleman

pearce, miranda jane Leadingmale

best friendly connection

pearce, miranda jane Friends

best family

pearce, miranda jane Family

best chemistry

pearce, miranda jane Chemistry

honorary member

pearce, miranda jane Member

biggest ego

pearce, miranda jane Ego

biggest sweetheart

pearce, miranda jane Sweetheart

should be a couple

pearce, miranda jane Couple
pearce, miranda jane Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

pearce, miranda jane

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
baylea careybaylea carey

Število prispevkov : 47
Kraj : mayberry

pearce, miranda jane Empty
ObjavljaNaslov sporočila: pearce, miranda jane   pearce, miranda jane EmptySre Sep 26, 2012 9:00 am

miranda j. pearce

pearce, miranda jane Untitled-2
26 - mayberry - professional call girl - bisexual - kasia struss
»skoraj prepričana sem, da vas večina ne želi izvedeti resnice o meni - ženske bi si namreč v trenutku ustvarile negativno mnenje o meni, moški bi pa me imeli za eno izmed tistih deklet, ki so zabavne le za eno noč, potem pa jih zlahka pozabijo. ravno to je razlog, da bom svoje življenje najverjetneje čisto malo - ali pa vsaj ne preveč - priredila.

rojena sem bila šestnajstega julija pred natanko šestindvajsetimi leti tukaj, v mestecu mayberry. nikoli nisem ravno izstopala iz družine, sem pa bila za razliko od ostalih veliko bolj mirna, tiha in zadržana. v otroštvu skoraj nisem imela prijateljev, prav tako nisem veliko časa preživljala z družino. pri štirih letih sem začela igrati klavir in ob tem tudi odraščala - že pri dvajsetih sem namreč zaključila akademijo za glasbo. to je bil čas, ko še nisem verjela, da nekaterim - med drugimi tudi meni - normalno življenje preprosto nikoli ni bilo in nikoli ne bo usojeno. nikoli prej sicer nisem verjela v take vrste stvari - sem namreč tipična realistka, poleg tega pa še polna pesimizma -, sem pa srečanje tistega moškega ravno na dan, ko sem dobila diplomo, vzela kot znak, da ne bom nikoli več igrala po črno-belih tipkah klavirja, ampak bo moje življenje veliko bolj raznobarvno.

hm, tukaj bi se najverjetneje začel tisti del, ki bi ga še najraje preskočila, ga bom pa poskusila le malo olepšala. veste, moja družina me nikoli ni marala. bila sem drugačna od njih, imela sem drugačne življenjske cilje, družila sem se z drugačnimi ljudmi in počela drugačne stvari. živela sem tako rekoč dvojno življenje. z drugimi besedami povedano - že odkar mi je življenje čisto malo ušlo izpod nadzora jim lažem. ne vedo, da v prostem času skačem med odeje z neznanimi tipi, ki mi potem za to plačajo, jaz pa že v naslednjo minuto hitim proti chanelovi trgovini po še eno izmed tistih čudovitih torbic, ali pa morda z letalo proti parizu v upanju, da bom končno našla svojega princa na belem konju. skratka, kot vsaka oseba imam tudi jaz svoje skrivnosti, le da bi razkritje mojih povzročilo posledice, ki jih ljudje v mestu kot je mayberry ne bi nikoli pozabili. veste, tukaj je tako, da se novice razširijo po mestu še preden jih vir sploh pove do konca in vedno znova imaš občutek, da vsi ostali vedo več o tebi kot ti sam. že več let se želim odseliti iz tega prekletega mesta in začeti na novo nekje, ker me ne bi le ocenjevali in kritizirali, vendar vedno najdem razlog, da ostanem. saj pravim, da ne verjamem v usodo, ampak morda mi je pa življenje tukaj vseeno usojeno.«
eva - almost 15 - 2+ - n/a
Nazaj na vrh Go down

pearce, miranda jane

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» pearce, bethany dakota
» pearce, elle hanna
» fitzgerald, jane christina
» jane & zachary [house no. 22]
» arianna & miranda [pier]