all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
ivanov, viktor nikolai Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

ivanov, viktor nikolai Pravila
ivanov, viktor nikolai Zasnova
ivanov, viktor nikolai Oglasevanje
ivanov, viktor nikolai Map
ivanov, viktor nikolai Faceclaim
ivanov, viktor nikolai Canon
ivanov, viktor nikolai Wanted

ivanov, viktor nikolai Staff

ivanov, viktor nikolai Cbox
ivanov, viktor nikolai Spotlight
the leading lady

ivanov, viktor nikolai Leadinglady

the leading gentleman

ivanov, viktor nikolai Leadingmale

best friendly connection

ivanov, viktor nikolai Friends

best family

ivanov, viktor nikolai Family

best chemistry

ivanov, viktor nikolai Chemistry

honorary member

ivanov, viktor nikolai Member

biggest ego

ivanov, viktor nikolai Ego

biggest sweetheart

ivanov, viktor nikolai Sweetheart

should be a couple

ivanov, viktor nikolai Couple
ivanov, viktor nikolai Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

ivanov, viktor nikolai

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
kit marshallkit marshall

Število prispevkov : 74

ivanov, viktor nikolai Empty
ObjavljaNaslov sporočila: ivanov, viktor nikolai   ivanov, viktor nikolai EmptyTor Okt 09, 2012 2:26 am

viktor nikolai ivanov

ivanov, viktor nikolai Douglas_b_zps79e07427
25 - kiev, ukraine - coctail club owner - heterosexual - douglas booth
"pizda! pa še kaka kletvica bi se našla. uf jej, saj vem. če se ne motim, me sedaj gledate s tistim postrani pogledom, in se sprašujete kako zelo slaba je morala biti moja vzgoja. no, pravzaprav se niti tako zelo ne motite. od vzgoje, ki so mi jo namenili moji starši nisem prav veliko odnesel. in glede na to, da mi nikoli ni bilo namenjenih tistih pet minut slave je bilo živo sranje vse kar sem lahko storil, da so mi posvetili deset minut pozornosti. za razliko od mojega slavnega starejšega brata, za katerega sem prepričan da ste že slišali - valentin dmitri ivanov, sem bil jaz že od nekdaj tista črna luknja v naši družini za katero je bilo vsem žal, da se je sploh pojavila. v otroštvu je še nekako šlo skozi stvar in v šoli sem kot vsi drugi smrkavci tudi sam povzročal težave, dekletom pogledoval pod krila, in z nogometno žogo zbil kup oken. moje otroštvo je bilo več ali manj tako kot pač del otroških sanj vsakega fanta, ki si je želel da mu starši čim manj težijo. na srečo sem imel tako mamo, ki se ni jezila za vsako pasjo figo, oče pa je bil humorist, zaradi česar so ga imeli radi vsi sosedje in znanci. bili smo tista pritegnjena družina, katere starša sta bila znana po neštetih prepirih, ki so se slišali na cesto, otroci pa smo bili krivi za razne pretepe in pizdarije pri pouku. dovolj mi je bilo, da smo v nastalem sranju podpirali drug drugega. bil sem mlad, precej svoboden tič človeka, s katerim se starša nista kaj preveč ubadala, a tako je bilo z vsemi. bili smo štirje otroci, dve dekleti in dva fanta - in nihče izmed nas v življenju ni pokazal pretirane nadarjenosti za karkoli. starejša sestra in brat sta bila tako rečeno glava družine, ko staršev ni bilo doma in midva z zoyo sva bila potem tista na katere so letele batine ker se nisva držala njunih pravil. ko sva bila z valentinom mlajša sva se pogostokrat odpravila v skejt park in me je potem on učil trikov zaradi katerih so se punce kar lepile name. čeprav je bilo na žalost velikokrat tako, da je bila meni všeč kaka punca, ki je potem kot čebela na med poletela k valentinu in se posmehovala moji nerodnosti.
verjetno je bilo to nekaj mesecev po njegovem rojstnem dnevu - in kot valentin pravi so ga sredi skejtanja ujeli modni skavti in mu ponudili ne vem kako zelo plačano delo. če vprašate mene sem mislil, da se mu je popolnoma utrgalo. a potem je prišlo nenadno potovanje v ameriko in kar naenkrat sva od otrok v ukrajini ostala samo še jaz in zoe. najprej se niti nisem tako zelo pritoževal. družina je od tega dobila precej veliko denarja in skoraj sem bil prepričan, da ha bo obsesija na manekenstvo minila. nisem mu zameril uspeha, pač pa njegovega egocentričnega obnašanja in nadnaravne smopodobe, ki se je pojavila po določenem času, ko je bil že skorajda "ufuran" v celotno zadevo. kar naenkrat je postal glavna atrakcija družine in nikomur ni bilo več mar kaj sem počel jaz in kako pozno sem prišel domov. najsi sem bil še tako pijan ali zadet, s svojim obnašanjem sem bolj kot ne sprožil poglede starejših gospa in ne mame ter očeta. valentin sem, valentin tja, vsaka njegova beseda in vsak njegov korak sem opazoval s prezirom v očeh. nisem se prav veliko ukvarjal z njim, a vsake toliko časa se je pojavil na naslovnicah modnih revij in mama je potem od navdušenja skakala do stropa in revijo pokazala vsakemu sosedu, ki jo je imel vsaj malo namena poslušati. po tihem sem bil vseeno srečen tako zanj kot zanjo. ne glede na vse skupaj sem mu privoščil kajti le kdo ne bi rad užil vsaj koščka slave in sijaja?
in kako je danes s tem? no, nekaj let za tem se je v ameriko selil še preostali del družine ivanov. s svojim bratom smo tako precej izstopali v mestecu kamor smo se preselili. amerika kot sama mi je všeč. blišč in tehnologija sta veliko bolj napredna, pa tudi dekleta so tu veliko bolj sproščena, ko kaki izmed njih sežeš pod krilo. nimam kaj dosti drugega reči kot le to, da sem se počasi navadil na ameriški ritem vsakodenva. na eni izmed ulic sem odkupil staro, zaprašeno stanovanje in ga preuredil v coctail bar kamor ljudje zahajajo ob petkih zvečer. pa da vidimo, kaj mi bo življenje še pomolilo pred nos."
eustace - 15/16 - 3+ - charlotte st. cloud :3
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

ivanov, viktor nikolai Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ivanov, viktor nikolai   ivanov, viktor nikolai EmptyTor Okt 09, 2012 2:44 am

good luck with the second charri! opis je potrjen. you know the drill. tukaj izpolni obrazce and you're good to go! (:
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

ivanov, viktor nikolai

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1