all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
brighton, dasha hanna  Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

brighton, dasha hanna  Pravila
brighton, dasha hanna  Zasnova
brighton, dasha hanna  Oglasevanje
brighton, dasha hanna  Map
brighton, dasha hanna  Faceclaim
brighton, dasha hanna  Canon
brighton, dasha hanna  Wanted

brighton, dasha hanna  Staff

brighton, dasha hanna  Cbox
brighton, dasha hanna  Spotlight
the leading lady

brighton, dasha hanna  Leadinglady

the leading gentleman

brighton, dasha hanna  Leadingmale

best friendly connection

brighton, dasha hanna  Friends

best family

brighton, dasha hanna  Family

best chemistry

brighton, dasha hanna  Chemistry

honorary member

brighton, dasha hanna  Member

biggest ego

brighton, dasha hanna  Ego

biggest sweetheart

brighton, dasha hanna  Sweetheart

should be a couple

brighton, dasha hanna  Couple
brighton, dasha hanna  Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

brighton, dasha hanna

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
GostGost

brighton, dasha hanna  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: brighton, dasha hanna    brighton, dasha hanna  EmptyPon Okt 22, 2012 8:34 am

dasha h. brighton

brighton, dasha hanna  Untitled-1
26 - mayberry, nc - fashion designer - heterosexual - lana del rey
»veste, včasih, in to morda sploh ni tako nepogosto, nam vsem življenje preprosto uide izpod nadzora. ljudje lahko še tako trdijo,da je vse v redu in prav, vendar vam lahko iz lastnih izkušenj povem, da tudi tisti, ki smo perfekcionisti in imamo vse urejeno do zadnje potankosti, pridemo do točke, ko nismo več prepričani, če se sploh še splača živeti in se le vprašamo v čem je smisel popolnosti, ko smo pa nenazadnje vsi tako zelo nepopolni. mimogrede, moje ime je dasha brighton. prepričana sem, da me vsi poznate vsaj navidezno – če ne drugače po mojih gostih skodranih temih laseh s katerimi izstopam od ostalih članov družine -, vsaj tisti, ki ste redno prisotni na nedeljskih mašah. družine pač ne moremo izbirati in tako sem prisiljena v – pretirano – verno življenje, čeprav nenazadnje v boga sploh ne verjamem. že zdaj vam lahko povem, da sem zelo zapletena oseba in vam bo vzelo veliko časa in trudi, če me boste poskušali razumeti... vprašanje pa je seveda tudi, če vam bo to sploh kdaj uspelo.
zagotovo ste že slišali za družino brighton, kajne? saj ne, da bi vam želela svojo družino prestaviti v slabi luči ali pa bi pri vsem skupaj le pretiravala - dejstvo je, da naša družina ni niti približno tako popolna, kot jo ima v spominu večina prebivalcev mesta. pravzaprav se s svojimi sorodniki, odkar sem polnoletna, sploh več ne ukvarjam - živim namreč v svojem stanovanju in starša ter sestri in brata srečujem le ob nedeljah, ko dajemo videz popolno urejene družinice. vemo preprosto preveč skrivnosti o drug drugem, da bi si lahko še zaupali. sicer pa sem tudi sama prišla tako nizko, da sploh ne vem, če mi lahko še kdo pomaga. kakorkoli, da ne bom preveč zašla s teme tega pogovora, pa čeprav ponavadi sploh nisem pretirano glasna in klepetava oseba, bom rajši končala z nakladanjem o svoji družini in se posvetila sebi.
vedno sem bila obsedena s popolnostjo in zato bi lahko skoraj trdila, da sem zaradi tega po nepotrebnem za premišljevanje porabila leta v življenju, ko bi lahko uživala, počela karkoli bi hotela in se ne obremenjevala z ljudmi okoli sebe. pa sem vseeno do konca gimnazije bila ravno jaz tista v družini, ki je bila v vseh pogledih najboljša. na mene so se lahko zanašali tako rekoč vsi... dokler se ni vse skupaj popolnoma spremenilo. čeprav sem bila najboljša v razredu in sem z lahkoto - no ja, z urami in urami pred zvezki - zmagala na tekmovanju iz fizike ali francoščine, sem v zadnjem trenutku študij medicine zamenjala za oblikovalstvo. saj ne, da sem si želela postati modna oblikovalka, hotela sem le razjeziti starše. začelo se je s tem, končalo z nosečnostjo. ja, to je moja zgodba opisana na najkrajši možni način.
kdo pravzaprav sem? hm... težko vprašanje. stara sem šestindvajset let, delam le občasno za nek modni salon v new yorku, sem noseča in nisem čisto prepričana kdo je oče otroka, imam še en kup drugih problemov o katerih sploh nočem razmišljati in sem popolnoma sama. moje življenje je vse prej kot popolno, ampak, kot sem že povedala, sem se odločila, da me bo preprosto prenehalo skrbeti za vsako podrobnost. včasih pač ne moremo več nadzorovati dogajanja in smo primorani pustiti stvarem prosto pot. live fast, die young, be wild and have fun
eva - almost fifteen - around two - miranda & adam
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

brighton, dasha hanna  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: brighton, dasha hanna    brighton, dasha hanna  EmptyTor Okt 23, 2012 8:33 am

third one, hurrah! opis je potrjen, just fill out the forms and you're good to go. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

brighton, dasha hanna

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» brighton, kaelyn tiana
» dasha & nolan [flat no. 07]
» brighton's house,
» brighton, eleanor sara
» brighton, oliver adrian