GostGost
| Naslov sporočila: brighton, dasha hanna Pon Okt 22, 2012 8:34 am | |
|
26 - mayberry, nc - fashion designer - heterosexual - lana del rey »veste, včasih, in to morda sploh ni tako nepogosto, nam vsem življenje preprosto uide izpod nadzora. ljudje lahko še tako trdijo,da je vse v redu in prav, vendar vam lahko iz lastnih izkušenj povem, da tudi tisti, ki smo perfekcionisti in imamo vse urejeno do zadnje potankosti, pridemo do točke, ko nismo več prepričani, če se sploh še splača živeti in se le vprašamo v čem je smisel popolnosti, ko smo pa nenazadnje vsi tako zelo nepopolni. mimogrede, moje ime je dasha brighton. prepričana sem, da me vsi poznate vsaj navidezno – če ne drugače po mojih gostih skodranih temih laseh s katerimi izstopam od ostalih članov družine -, vsaj tisti, ki ste redno prisotni na nedeljskih mašah. družine pač ne moremo izbirati in tako sem prisiljena v – pretirano – verno življenje, čeprav nenazadnje v boga sploh ne verjamem. že zdaj vam lahko povem, da sem zelo zapletena oseba in vam bo vzelo veliko časa in trudi, če me boste poskušali razumeti... vprašanje pa je seveda tudi, če vam bo to sploh kdaj uspelo. zagotovo ste že slišali za družino brighton, kajne? saj ne, da bi vam želela svojo družino prestaviti v slabi luči ali pa bi pri vsem skupaj le pretiravala - dejstvo je, da naša družina ni niti približno tako popolna, kot jo ima v spominu večina prebivalcev mesta. pravzaprav se s svojimi sorodniki, odkar sem polnoletna, sploh več ne ukvarjam - živim namreč v svojem stanovanju in starša ter sestri in brata srečujem le ob nedeljah, ko dajemo videz popolno urejene družinice. vemo preprosto preveč skrivnosti o drug drugem, da bi si lahko še zaupali. sicer pa sem tudi sama prišla tako nizko, da sploh ne vem, če mi lahko še kdo pomaga. kakorkoli, da ne bom preveč zašla s teme tega pogovora, pa čeprav ponavadi sploh nisem pretirano glasna in klepetava oseba, bom rajši končala z nakladanjem o svoji družini in se posvetila sebi. vedno sem bila obsedena s popolnostjo in zato bi lahko skoraj trdila, da sem zaradi tega po nepotrebnem za premišljevanje porabila leta v življenju, ko bi lahko uživala, počela karkoli bi hotela in se ne obremenjevala z ljudmi okoli sebe. pa sem vseeno do konca gimnazije bila ravno jaz tista v družini, ki je bila v vseh pogledih najboljša. na mene so se lahko zanašali tako rekoč vsi... dokler se ni vse skupaj popolnoma spremenilo. čeprav sem bila najboljša v razredu in sem z lahkoto - no ja, z urami in urami pred zvezki - zmagala na tekmovanju iz fizike ali francoščine, sem v zadnjem trenutku študij medicine zamenjala za oblikovalstvo. saj ne, da sem si želela postati modna oblikovalka, hotela sem le razjeziti starše. začelo se je s tem, končalo z nosečnostjo. ja, to je moja zgodba opisana na najkrajši možni način. kdo pravzaprav sem? hm... težko vprašanje. stara sem šestindvajset let, delam le občasno za nek modni salon v new yorku, sem noseča in nisem čisto prepričana kdo je oče otroka, imam še en kup drugih problemov o katerih sploh nočem razmišljati in sem popolnoma sama. moje življenje je vse prej kot popolno, ampak, kot sem že povedala, sem se odločila, da me bo preprosto prenehalo skrbeti za vsako podrobnost. včasih pač ne moremo več nadzorovati dogajanja in smo primorani pustiti stvarem prosto pot. live fast, die young, be wild and have fun.« eva - almost fifteen - around two - miranda & adam |
|
sandra administrator
Število prispevkov : 573 Reputation : 69 Join date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: Re: brighton, dasha hanna Tor Okt 23, 2012 8:33 am | |
| third one, hurrah! opis je potrjen, just fill out the forms and you're good to go. |
|