GostGost
| Naslov sporočila: patterson, alex ian Čet Dec 20, 2012 8:34 am | |
| 25 - Mayberry - construction worker - heterosexual - Mark Salling ''Yeah I made mistakes,but life doesn't come with instructions.'' Ian (rajši ima to ime) je postaven 25 letnik, zaposlen v očetovem podjetju,kot gradbeni delavec. Ker se ne rad opisuje sam bo to delo prepustil neznancem in ostalim,da ga ocenijo. ''Ian? Še nikoli nisem slišal zanj. Je to slučajno, kakšen zvezdnik?'' bi se glasil odgovor popolnega neznanca. Po čemer bi lahko sklepali,da ni noben zvezdnik,ter samo gradbeni delavec. ''Ian, ja,poznam ga,vendar samo na videz. Deluje kar prijetno,čeprav se mi zdi,da je mogoče včasih malo preveč glasen. Slišim ga ko se na koga dere ali se pogovarja. Ta človek ne zna šepetati.'' Je o njem povedal g. Kremell, za katerega je Ian zgradiil hišo, oziroma ga je zgradilo očetovo podjetje za katerega je delal. ''Ian? Se hecate? Pattersonov Ian? Omfg, ne morem verjeti,da še niste slišali zanj. Je čeden,seksi in poleg tega ima čudovit karakter. Aiia slišala sem neke govorice o njegovi sestri,…'' Bi odgovorila blelebtajoča Amy iz sosednje ulice, ki je bila na skrivaj zatreskana v ian-a, vendar ji ta ni vračal čustev. ''ta P**** Ian? Nič nočem slišati o njem, nič. Je trmast in nepredvidljiv in poleg vsega tega mi je še zlomil srce!''' bi kričala njegova bivša, s katero je bil Ian samo en mesec, potem pa jo je pustil,saj ni bila njegov tip,kakor je ugotovil pozneje. ''Ian, nič ni posebnega za pripomniti o njem. Navaden fant,prijazen, aiia samo humor ima tale človek, to pa je nekaj kar sem vedno imel rad na njem,'' je o njem spregovoril sošolec iz Osnovne šole. ''Ja ta človek je pa prava legenda. Skromen, vendar zabaven ter lomilec ženskih src, čeprav sem mislil,da bo svoj videz izkoristil in se uveljavil kot ženskar,vendar sploh ni,'' bi odgovoril njegov bratranec Michael. ''Moj brat? Hja ne bom dal komentarja,'' bi odgovoril brat. Ja, kot bi se iz izjav,dalo razbrati, je Ian čisto povprečen fant, trmast ter nepredvidljiv. Na začetku je mislil postati igralec ali karkoli drugega. Vendar je pozneje ugotovil,da ne bi bil dober igralec, ter se je potem raje izučil za gradbenika tako kot oče. Njegova zgodovina sicer ni nič posebnega, vendar je tudi on imel vzpone in padce. Ne rad se hvali,zato raje ne bomo omenjali njegovih vzponov, ter raje preučili njegove padce. Eden izmed padcev, bi bil dan ko je odšel k sestrični od svojega najboljšega prijatelja, ker ga je ta izival, da si ne upa pozvoniti pri njej, ter ji reči da ma velike. Ian je to seveda storil in ji rekel natanko to. naslednji dan so vsi po mestu govorili:''Imaš rad velike a?'' ter se mu smejali v obraz. ian bi takrat tistega prijatelja najrajši na gobec, sevedda ga ni, no malo ga je,ampak nežno da se ni veliko poznalo, ter potem nikoli več spregovoril z njemu.Vendar to ni bil eden izmed večjih padcev v njegovem življenju. Eden izmed največjih je bil, ko je imel on prvič zlomljeno srce in se je podal v nevarne vode, ter nekaj časa kadil ter pil, vendar je to ljubezen ter to nevarno obdobje prebolel in se vrnil na stara pota. Ian v življenju ni imel večjih skrbi, Ena izmed večjih se je pojavila,ko mu je mama povedala za njegovo sestro Chloe, da je zapadla v hudo depresijo. Takrat drugič v življenju ni vedel kaj naj naredi in ravno to ga je najbolj jezilo.Nemoč. Od takrat ko je to izvedel je hodil domov skorajda vsak dan, ter z težkim srcem opazoval sestro. Tudi njegov brat James se je vrnil. Ja on pa je bil glasbenik in moral je priznati,da so mu nekateri komadi celo všeč. Saaaraaaa - 15 - 3 years - Alessa Lombardi |
|
sandra administrator
Število prispevkov : 573 Reputation : 69 Join date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: Re: patterson, alex ian Pet Dec 21, 2012 2:17 am | |
| opis je potrjen, lahko nadaljuješ pot v tale kotiček, claimaš PB, si priskrbiš streho nad glavo in podobno. potem sledi odpiranje plot pagea in pisanje. ^^
toliko da veš, tvoj drugi lik (alessa lombardi) ni več aktiven, ker se nisi vpisala na zadnji popis. če želiš tisti lik spet spraviti v aktivno stanje, mi pošlji zasebno sporočilo. |
|