all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
jewell, connor adrian Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

jewell, connor adrian Pravila
jewell, connor adrian Zasnova
jewell, connor adrian Oglasevanje
jewell, connor adrian Map
jewell, connor adrian Faceclaim
jewell, connor adrian Canon
jewell, connor adrian Wanted

jewell, connor adrian Staff

jewell, connor adrian Cbox
jewell, connor adrian Spotlight
the leading lady

jewell, connor adrian Leadinglady

the leading gentleman

jewell, connor adrian Leadingmale

best friendly connection

jewell, connor adrian Friends

best family

jewell, connor adrian Family

best chemistry

jewell, connor adrian Chemistry

honorary member

jewell, connor adrian Member

biggest ego

jewell, connor adrian Ego

biggest sweetheart

jewell, connor adrian Sweetheart

should be a couple

jewell, connor adrian Couple
jewell, connor adrian Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

jewell, connor adrian

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
caspian graysoncaspian grayson
artistartist

Število prispevkov : 55

jewell, connor adrian Empty
ObjavljaNaslov sporočila: jewell, connor adrian   jewell, connor adrian EmptyNed Okt 21, 2012 2:13 am

connor a. jewell

jewell, connor adrian Connor2
25 - mayberry, usa - doctor (general practitioner) - heterosexual - julian morris
connorjev oče: zakaj bi lagal? connor je bil vedno tisti, kater je imel posebno mesto v mojem srcu. sicer res, imam tri otroke ter to in ono, vendar kljub vsemu, enega imate vseeno malce raje, bodimo iskreno. in pri meni je bil to on. zakaj? ne vem. vendar vedno je bil tako… dobrosrčen, niti muhi najbrž ne bi storil žalega, vedno nasmejan in pravzaprav nikoli slabe volje. preprosto je tisti, kakršnih bi na svetu moralo biti več. druge postavlja pred sebe, mogoče je to njegova edina napaka, vendar kot pravim. fant, katerega bi si vsaka mama želela za svojega sina. in iskreno, čeprav naj bi bil zaseden- vztrajam, da ga lahko dobi le tista, ki si ga zares zasluži, kajti da bi mu zlomila srce, si ne zasluži, sploh ne nekdo kot je connor.

connorjev prijatelj: lahko bi se malce bolj zabaval, to je dejstvo. dobro, pa saj v redu, pač je odgovoren, služba na prvem mestu, vedno ji je na voljo, vendar… lahko bi se sprostil in mislim resno. pa saj zna biti družaben in nasmejan, oziroma to tudi je, prekleto ves čas. lahko bi šel malce iz svoje kože, to sem mu povedal že bog ve kolikokrat. ampak ne, ne posluša me, nikakor. noče hoditi v klube, ne vem ali to zato, ker je vedno pripravljen na dejstvo, da bi mogel iti nazaj v bolnišnico ali pa se preprosto boji, da mu bo dekle odvila glavo, če ga dobi v družbi druge- čeprav le prijateljice. ja, definitivno ji je preveč vdan, kakor vsakem dekletu, morda njen še preveč. no kakorkoli, njega kam dobiti, misija nemogoče. že res, da je lahko najboljši prijatelj kar si ga zamisliš, vedno na voljo za nasveti in lahko ga vržeš iz postelje ob treh ponoči in prišel ti bo pomagati. vendar connor moj, se ti ne zdi, da postavljaš vse druge pred sabo? zaživi, izklopi malce možgane, sploh sedaj, ko imaš še čas za to.

connorjeva trenutna punca: pravzaprav je connor moški, ki bi ga vsaka mama želela za zeta in vsak oče bi ga želel za svojega poslovnega partnerja. razgledan, uspešen in nevem no, na splošno popoln. in resnično me čudi, da me dejansko še trpi, medtem, ko bi bil pri svojih letih lahko že srečno poročen in do ušes zaljubljen. no, za zadnje ne rečem, da ni, ampak mnogi so mnenja, da nisem ravno najboljša zanj, da bi si lahko našel kakšno boljšo. hvala, ljudje. kakorkoli connor – potrpežljiv in z noro-dobrim-izgledom tip človeka, ki pa je, drage moje deklice, moj. včasih se mi zdi, da je vse skupaj samo privid tistega, kar bi lahko imela, lepe sanje. ampak izgleda še lepše, ko se zjutraj zbudiš, odpreš oči in vidiš, da dejansko ležiš poleg njega. takrat bi lahko rekla celo, da ga ljubim. čeprav ga obenem sovražim vsakič, ko se sporečeva. mogoče se niti ne zavedam kaj imam...enostavno moja mama bi dejala, da je popoln.

connorjeva bivša punca: ne zdi se mi vredno ukvarjati z njim. da me ne boste narobe razumeli- ta kreten je tisti, zaradi kogar ponoči ne morem spati, čigar besede mi odmevajo v glavi in koga iščem v drugih moških. bila vsa iste starosti, bila sva si preprosto usojena. in kaj se je zgodilo? zamenjal me je za mlajšo! no, ne ravno zamenjal, najina zveza se je končala par mesecev prej, vendar ko sem nato še hodila za njim, mi je pribil, da ima rad sage. resno? tistega razvajenega otroka, ki ga ne zna ceniti? zasluži si boljšo, mnogo boljšo. veste kakšen je v zvezi? vedno ti bo v vsem ustregel, kaj boš rekel, to bo naredil. preprosto ljubi tisto dekle, ki jo ima ob sebi, ne glede na vse. sicer res, da ga vsaka ne bo ujela v svoje mreže, saj na tiste, ki so po cele dneve v diskoteki, bolj slečene kot oblečene, ne pada, vendar v nasprotnem primeru, z nasmeškom in dobro voljo, ga lahko takoj osvojiš. in potem boš dobivala tiste male podrobnosti, ki si jih vsako dekle želi. malce preveč romantičen, vendar to je on. tisti, ki bi za dekle naredil vse- in mnoge to izkoriščajo.

connorjev bivši profesor: fant popoln predan svojem delu, prekleto talentiran in nobene stvari mu ni treba razložiti dvakrat, vse takoj dojame. res je tisti učenec, katerega si profesorji želijo. vendar iskreno, dragi moj connor, sprosti se kdaj! preprosto je preveč očitno, da je takrat za svoj študij počel vse, sedaj pa za službo. prekleto, lahko bi se malce razgledal okrog- bog, profesor sem, pa to rečem, vendar vseeno – svet ni le reševanje ljudi cel čas in čakanje na klic iz bolnišnice. življenje ni le služba - govorim ti iz izkušenj. ker če se ne boš ozrl okoli sebe, živel življenje, bo vse skupaj še prehitro ušlo iz rok.
KLAVDIJA - 8TEEN - 6+ - sabriel lombardi and sarina ivanova
Nazaj na vrh Go down
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

jewell, connor adrian Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: jewell, connor adrian   jewell, connor adrian EmptyNed Okt 21, 2012 2:23 am

shooo, shooo. it's all perfect and wonderful, tako da je opis brez nadaljnih komplikacij potrjen. work that british PB well and rock that charrie. ko izpolniš obrazce si odpri plot page in lahko začneš pisat. :3
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com

jewell, connor adrian

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» connor & donna [jewell's mansion]
» brighton, oliver adrian
» jewell, nolan samuel
» jewell, donna marie
» connor and zara