all these little earthquakes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
maddox and elsie Welcome
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.

maddox and elsie Pravila
maddox and elsie Zasnova
maddox and elsie Oglasevanje
maddox and elsie Map
maddox and elsie Faceclaim
maddox and elsie Canon
maddox and elsie Wanted

maddox and elsie Staff

maddox and elsie Cbox
maddox and elsie Spotlight
the leading lady

maddox and elsie Leadinglady

the leading gentleman

maddox and elsie Leadingmale

best friendly connection

maddox and elsie Friends

best family

maddox and elsie Family

best chemistry

maddox and elsie Chemistry

honorary member

maddox and elsie Member

biggest ego

maddox and elsie Ego

biggest sweetheart

maddox and elsie Sweetheart

should be a couple

maddox and elsie Couple
maddox and elsie Credits
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share

maddox and elsie

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
sandrasandra
administratoradministrator

Število prispevkov : 573

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: maddox and elsie   maddox and elsie EmptyČet Nov 08, 2012 5:30 am

maddox and elsie Train
Nazaj na vrh Go down
https://little-earthquakes.slovenianforum.com
lizzie bradfordlizzie bradford

Število prispevkov : 62

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: maddox and elsie   maddox and elsie EmptyČet Nov 08, 2012 7:35 am

Elsie si je še zadnjič v ogledalu popravila rdečo šminko ki ji je krasila ustnice in stopila korak nazaj da bi lahko pogledala svoje 'ročno delo'. Sprva je bila mnenja da bi bilo polje če bi za kostum uporabila lasuljo, a se je kasneje le odločila za pravo pravcato 'trajno' zato je cel dan po hiši postopala z navijalkami in se pritoževala nad glavobolom – a ko je zdaj le videla končni izdelek je bila nad njim precej zadovoljna. Preden se je lahko ustavila je svojemu odsevu poslala poljubček, nekaj tako izven karakterja pri njej da se je počasi že začela spraševati ali je malce preveč stopila v svojo 'Sandy' persono in se napotila proti samemu dogodku. Na srečo je imela do postaje kjer so se vkrcali na vlak samo nekaj minut hoje zato jo ni dobil niti mraz in v daljavi pred vagonom je med množico ljudi že zagledala znano postavo ki jo je čakala. Skrila je hudomušen nasmešek ob njegovem kostumu in se ustavila nekaj korakov pred njim, našobila ustnice in izbočila svoj bok potem pa mu zažvižgala. »Tell me about it, stud.« Zasmejala se je in potem le skrajšala razdaljo med njima in mu pritisnila rahel poljub na lice, pri tem pa pazila da na njem ni pustila sledi svoje šminke. Če bi ji kdo nekaj let nazaj rekel da bosta nekoč ona in Maddox prijatelja bi se mu smejala v obraz. Pa ne da je dvomila v njuno zmožnost pogovora – to jima nikoli ni predstavljalo težav, vedno pa ko sta bila v bližini sta se težko premagovala da nebi skočila nekam in zares uživala v družbi drug drugega. »Uau Maddy, ti povem. Ko sva se odločila da prideva skupaj na to mislim da nisem realno razmislila kako seksi si kot Indiana Jones.« Ko je bila z njim se je prelevila v staro Elsie, ki je bila mladostna in brezskrbna, ob njemu je bila vedno nasmejana od ušesa do ušesa – tudi če je bila v tem trenutku srečno v zvezi – najverjetneje v najsrečnejši zvezi do sedaj. A nekaj je bilo na tem črnolascu ki je bil v njenem življenju odkar je pomnila in ko je stopala ob njem vzdolž vlaka si ni mogla pomagati da nebi ovila obeh rok okrog njegove in ga nasmejano pogledala. »Kater vagon bova izbrala?«

also, her costume looks like this, just so we're all clear.
Nazaj na vrh Go down
graham jamesgraham james
architectarchitect

Število prispevkov : 157
Kraj : port charles, louisiana

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: maddox and elsie   maddox and elsie EmptyPet Nov 09, 2012 8:54 pm

note: is her inner goddess jumping up and down? Razz random 50 shades reference.

Pravzaprav je bil prijetno nestrpen, medtem ko je čakal, da taksi ustavi na železniški postaji, kjer bo spet v njeni družbi. Nikoli si ne bi mislil, da bosta deset let po njuni prvi interakciji takšna prijatelja. Ali sploh še v stikih. Vsi spomini na Elsie Hocking iz najstniških let so vključevali predvsem plezanje na njen balkon, njegovo posteljo in skupne trenutke v majhnih temnih zaprtih prostorih. Vendar je bilo po drugi strani logično – ujela sta se. Ne samo v postelji, tudi sicer. Nikoli nista drug drugemu skakala po glavi z bedastimi vprašanji in vedela sta, kaj kateri misli in si želi, v določenem trenutku. In zdaj bosta kot prijatelja odšla na praznovanje Halloweena, kdo ve kam. Oblečen je bil v trpežne rjave hlače, laneno sivo majico z odpetimi gumbi, vse skupaj pa je kombiniral s slovitim klobukom in tisto rjavo moško torbico, s katero ga sicer ne bi videli nikoli. Stopil je iz taksija ter plačal možakarju njegov delež, nato pa se odpravil proti peronu. Po deset minutah oziranja naokrog je končno naletel na podobo, ki jo je pričakoval. ''Te je oče spustil iz hiše v takšni opravi? Manjka ti samo maska čez oči in lahko bi bila Catwoman,'' se je namuznil, ko je prišla dovolj blizu in ji vrnil prijateljski poljub na lice. Kar težko je bilo verjeti, da sta nekdaj lačno iskala vsako možno priložnost, ki bi jima omogočila veliko bolj fizično interakcijo. ''Vedno sem seksi,'' se je zarežal proti njej v čisti šali, četudi bi mu katera predstavnica ženskega spola hitro začela oporekati. Tako sta stala eden nasproti drugega, Sandy in Indy. ''Morda bi morala naslednje leto priti kot Bonnie in Clyde?'' je predlagal s širokim nasmeškom in ob njej stopil bližje vlaku, na katerega so se številni že vkrcavali. ''Čisto vseeno mi je – tisti tamle izgleda dokaj prazen,'' je pomignil proti oddaljenemu prostemu vhodu in jo za dlan potegnil za seboj. ''Torej, kako si? Kaj sem zamudil v tednu dni?'' se je od strani ozrl proti njej, počakal da je stopila na vlak in ji nato sledil še sam.
Nazaj na vrh Go down

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: maddox and elsie   maddox and elsie EmptySob Nov 10, 2012 1:28 am

actually, she's doing cartwheels. and damn, why are they both taken? horny maddox and elsie are my favorite!

»Catwoman? Psshhhh.« Se je namrdnila in mu namenila očarljiv nasmešek. »Vsi vemo da bi bila Wonderwoman, dooh.« Krcnila ga je po nosu in zmajala z glavo. »In glede na to da me poznaš že od nekdaj si me videl že v bolj, khm, razgaljajočih oblačilih, in če mi oče ni diktiral more pri šestnajstih res mislim da mi jo zdaj.« Previdno je korakala poleg njega saj tla niso bila vedno ravna in njene vrtoglavo visoke pete ji niso ravno pomagale. »Kaj pa ti, kako so doma?« Je previdno vprašala, saj se je včasih počutila kot da so njegovi domači, njeni domači. Njen oče je od nekdaj naravnost oboževal Maddoxa, nekaj kar jima je bilo še danes blazno smešno in ker je bila Elsie enako stara kot Damien in bila njegova sošolka, prav tako pa dobra prijateljica Charlotte se je včasih zdelo kot da je pol svojega življenja preživela v njihovi hiši. Tudi če je večino svojega časa tam preživela v njegovi spalnici. »Seveda si.« Ga je pokroviteljsko potrepljala po roki in skrila svoj nasmešek. »Mislim da lahko varno rečem da boš ta večer najbolj seksi Indiana Jones kar jih je.« Previdno je stopila na vagon in se znašla v napol temi iz katere so se dvigale meglice. »Oh, očitno sva se znašla na pokopališču.« Je zamrmrala ob pogledu na nagrobnike ki so kukali iz umetne zemlje in grozljivo glasbo ki se je izvijala iz zvočnikov. »Spooky.« Je zamrmrala in pomigala z obrvmi. »Em, ta teden? No ja, hm. Niti nič kaj veliko.« Je rekla z narejeno naveličanostjo čeprav jo je po drugi strani razganjalo da mu nebi povedala kaj vse je zamudil. Po eni strani se ji je zdelo blazno smešno in nenavadno da mu je lahko te stvari razlagala – vsakič ko ga je pogledala je bil pravzaprav še vedno njen Maddox, in če bi bila ponovno najstnika bi bila s hrbtom verjetno že pritisnjena ob steno in njene dolge noge ovite okrog njenega pasu. »S Coltonom sva šla na prvi zmenek.« Je malce tišje zamrmrala in ga pogledala, s neprikritim veseljem na obrazu in iskricami v očeh.
Nazaj na vrh Go down
graham jamesgraham james
architectarchitect

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: maddox and elsie   maddox and elsie EmptySre Nov 14, 2012 9:59 am

''Ne vem, ne vem. Bolj si te predstavljam v lateksu in skritim bičem, kot v ultra visokih hlačkah in preprogi za vratom. Plus, Batman je mnogo boljši od Supermana. Mislim, Christian Bale – come on!'' je nemudoma protestiral in se poskušal izogniti njeni dlani, ko je le ta poletela proti njegovemu obrazu. Bilo mu je v svojevrstno olajšanje, da sta bila sposobna stati drug poleg drugega, ne da bi tekmovala, kdo bo prvi ostal brez spodnjega perila. ''Ni ti diktiral ničesar pri šestnajstih, ker je bil slepo prepričan, da sem jaz nepopisno zaščitniško bitje in te verjetno skrivam pred vsemi ostalimi potrebnimi najstniki. Bolje, da ne ve, kako rada si izvajala striptiz na mizah sredi zabav,'' se je namuznil, ko je zmajal z glavo ob nostalgičnem spominu na najstniška leta. Vedno jo je vlekel s seboj, tudi kasneje ko je bil na univerzi v Charlottu in je ona še obiskovala srednjo šolo. Skupaj sta prebrodila toliko stvari, povezovalo ju je na milijon spominov. ''V redu... verjetno. Damien je tik pred poroko, Charlotte... pravzaprav ne vem. Zadnje dni me ni bilo nič naokrog,'' je ob njenem vprašanju nemočno skomignil z rameni. Na družinske večerje je še prihajal in skrbel je, da je doma vse teklo kot po maslu, a sicer je bil z družino v stikih vse manj in manj. Vedno več je bilo poslovnih opravkov s klubom in zadnje tri dni je preživel v postelji z Lexie, torej ni bilo časa za klicanje mame med intenzivnim mečkanjem rjuh. ''Pokopališče? Right? Morda bi se morala obleči v Buffy in Spika naslednjič,'' se je namrščil, ko se je pričel ozirati naokrog po njunem vagonu. Po tleh se je že sedaj valila megla, zameglilo pa se je tudi njemu pred očmi ob njenih besedah: ''Prvi zmenek? Hm? Vau, torej je resno?'' Ni mu mogla zameriti, če je bil začuden. Konec koncev sta bila onadva iste sorte. ''Saj ne morem verjeti... sva se pravkar oba znašla v resnih zvezah? To mora biti svojevrsten zgodovinski dogodek.''
Nazaj na vrh Go down

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: maddox and elsie   maddox and elsie EmptyČet Nov 15, 2012 1:20 am

»Um, prosim? Batman je boljši od Supermana? Bolj seksi že mogoče.« Je zamrmrala in zmajala z glavo. »Saj ne pravim da nima Batman totalno kul igračk, mislim, batmobile, totally cool. Ampak Superman je neprebojen. Okej resno. Enough geek talk.« Je dvignila roko in zavzdihnila. »Prisežem, včasih se počutim kot da sva še vedno v gimnaziji. No ja, ne ravno pri vseh stvareh.« Je dodala v smehu in mu pomigala v obrvmi, potem pa ga boksnila v ramo. »No tu je nekaj vsaj delno res. Ko sva bila midva skupaj si me precej dobro skrival pred vsemi ostalimi potrebnimi najstniki. Razen pred sabo seveda.« Pa ne da sta imela kakršno koli zvezo, ali pa da sta si bila kakorkoli zvesta, daleč od tega. A velikokrat ko je Elsie po več časa preživela z njim sploh ni imela potrebe po tem da bi se videvala še s komerkoli. Poleg tega pa ji je bilo všeč ko je hodila po hodnikih in so vsi vedeli that she was Maddox's girl. Z rokami v boku je zmajala z glavo kot kakšna stroga mama. »Nič te ni bilo doma Maddy? Tsk, tsk, tsk.« A danes ni bil dan za njene pridige in dolge govore zato je samo zavzdihnila in mu požugala s prstom. »Lepo pozdravi mamo ko jo naslednjič vidiš, prav?« Še sama se je razgledala po prostoru in ga z narejeno grozo pogledala. »Buffy and Spike, say it isn't so! Buffy and Angel my friend.« Res sta bila kot dva ponorela najstnika ki svoje dni preživita pred računalniškimi igricami in sci-fi serijami, a v tem trenutku ji je bilo popolnoma vseeno, ker je pogovor končno le nanesel [i]nanj[/i.] Na obrazu je že imela trapast nasmešek kot vedno ko je pomislila na svojega najljubšega rjavolasca in navdušeno pokimala. »Oh ja, precej resno. Vsaj upam da je. Ne vem. Samo vem da ne morem nehati misliti nanj. In da ne morem jesti. Ali pa piti. And all I can think about is marrying him and then having his babies.« Je zasanjano rekla in se zasmejala. »Kaj ti misliš, zveni resno?« Sprehodila se je po kota vagona. »Uau, Elsie in Maddox v resnih zvezah. Daj povej mi kaj od nje.« Je zaprosila in ga z roko potegnila poleg sebe da sta se znašla na nagrobniku sredi pokopališča.
Nazaj na vrh Go down
graham jamesgraham james
architectarchitect

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: maddox and elsie   maddox and elsie EmptyPet Nov 16, 2012 12:12 am

Nekajkrat je intenzivno odkimal, a ostal pametno tiho, četudi je jasno vedela, da nikoli in nikdar ne bo pristal na njeno stališče in ji pritrdil. Ta dva superjunaka se preprosto nista mogla primerjati in Batman je bil v vseh pogledih mnogo boljši. Toda tovrstni 'prepiri' z Elsie se zanj nikoli niso končali dobro... oziroma so se končali v horizontali, ko mu je skušala dokazati, da ima ona prav vedno prav in bo sčasoma podlegel njenemu vplivu. Seveda je vedno podlegel, če je sedela vrh njega. ''Ah, prosim, ne bova obujala gimnazijskih spominov. Bil sem nemogoč. Saj ne, da je zdaj kaj dosti bolje, ampak rad verjamem, da imam malce več samokontrole,'' je zavzdihnil, ko je z rahlim nasmeškom zmajal z glavo. Samokontrola je venomer popustila poleg nje in ne samo v najstniških časih, temveč tudi v ne tako davni preteklosti. ''Bolje ti je bilo z mano kot s kakšnim plečatim quarterbackom. In v tistih oblačilih si nedvomno spodbujala domišljijo vsakega tipa tvojih let,'' se je nasmeh razširil prek obraza, ko ga je pričela karati. ''Jo bom pozdravil, da. Ali pa se nam samo pridruži na večerji kot včasih. Nihče ne bo imel nič proti in jedla boš kot bog,'' je predlagal in previdno stopil vstran, da se ne bi spotaknil preko podrtega nagrobnika, ki je za seboj pustil ogromno luknjo v kateri se je svetlikalo nekaj črnega. Raje ni vtikal dlani tja dol in preverjal, kaj je tisto bilo. ''Buffy in Spike in od tega ne odstopam,'' je zamomljal in pričakoval še eno ploho trdnih argumentov z njene strani. Za njiju oba bi bilo bolje, če ne bi toliko časa preživela ob pogovorih o stvareh, ki so ju včasih povezovale. Oziroma so ju povezovale še danes, a so služile kot prevelik opomnik na preteklost, v kateri ni bilo resnih zvez in odgovornosti. Nasmehnil se je, ko je zagledal širok zaljubljen nasmešek na njenem obrazu, takoj ko je tema prešla na njenega trenutnega partnerja. ''Uh, stric Maddox, kaj? Samo da ne boš prehitela Damiena in Cass, ker potem bo vse malce prevelik šok zame,'' se je namuznil in sedel dol na trden nagrobnik poleg nje. Bosta pač čepela tukaj in strašila mimoidoče. ''Ime ji je Lexie in je... načrtovalka porok,'' je obotavljivo pričel in ob zadnjih besedah preprosto bruhnil v smeh. Kdo bi si mislil, da bo pristal v resni zvezi z nekom, ki ima zanj tako strašljiv poklic?
Nazaj na vrh Go down

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: maddox and elsie   maddox and elsie EmptyPet Nov 16, 2012 3:47 am

»Mislim da se tukaj lahko strinjava – ali imaš ti več samokontrole, ali pa ti tole nima več istega učinka.« Z roko je pokazala na svoje telo in se zasmejala. »Ja, mislim da bom res lahko prišla na kakšno večerjo. Samo ne ko bosta tam…« Ugriznila se je v spodnjo ustnico in se spačila. »Je Damien resen glede celotne poroke? Mislim, z Cassandro? Resno?« Je malce nejeverno izjavila saj ni bila nikakršna skrivnost da ni odobravala njune zveze, ne zdaj ne ko sta začela hoditi v gimnaziji, in nihče ni bil bolj presenečen nad dejstvom da sta še vedno hodila kot ona. Udarila ga je v ramo in zavila z očmi. »Puh-lease. Dobro veš da sem se šalila, moj bog. Si me predstavljaš z dojenčkom v rokah?« Je rekla in se malce stresla, čeprav je bila resnica malce drugačna. Seveda se je kdaj zalotila da razmišlja o tem ko je nosila okrog otroke iz vrtca kjer je delala, še posebej odkar je ponovno videla Coltona. Ob njegovih besedah se je v popolnem presenečenju zastrmela vanj in nekajkrat pomežiknila potem pa še sama bruhnila v glasen smeh. »Joj… Maxie, oprosti ampak…« Hlastala je za zrakom in se prijela za trebuh potem pa se končno le umirila in si obrisala solze v očeh ki so se ji tam nabrale. »Hodiš z načrtovalko porok? Načrtovalko porok Še vedno je zmajala z glavo v smehu in ga potrepljala po rami. »Sočustvujem s tabo dragi. To je pa moral biti šok ko ti je povedala kaj dela.« Zastrmela se je v svoje čevlje in malce pomigala s palci na nogah ki so kukali iz konic čevljev. »Lexie. Všeč mi je, mi jo boš kdaj predstavil?« Se je pozanimala in se s celim telesom malce naslonila nanj potem pa se odmaknila. »Mogoče na vajini poroki, katere načrtovalka bo seveda ona?« Zasmejala se je in navdušeno plosknila z rokami. »Si predstavljaš mojo zdravico? Odkar sem prvič spoznala Maddoxa in z njim seksala na vseh možnih površinah kar jih premore ta svet, sem na koncu vedela da bo pristal z nekom tako čudovitim kot Lexie.« Obrisala si je imaginarne solze z kotičkov oči in se mu hudomušno nasmehnila. »Mislim da je prav ganljivo.« Za trenutek se je zresnila in ga postrani pogledala. »Te kdaj skrbi? Da ljudje kot sva midva niso za prave zveze?«
Nazaj na vrh Go down
graham jamesgraham james
architectarchitect

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: maddox and elsie   maddox and elsie EmptyTor Nov 20, 2012 7:14 am

''Ah ne. Učinek je enak kot vedno, samo v moji glavi se kolesca končno vrtijo v pravo smer in te enkrat za spremembo ne nameravam sleči v petih minutah in podreti v naslednjih desetih,'' se je nasmehnil in končno cenil ta občutek sproščenosti, ki se je naselil med njiju. Ni bilo kot z drugimi bivšimi dekleti – napeto, hladno in kup nastrojene sovražnosti. ''Nimam pojma. Mislim... nič nimam proti Cass, samo nekaj mi ne klikne, ko se gre za njiju. Večino časa mi deluje nekako izgubljen, kot da je na napačnem kraju in ob napačni osebi,'' je zavzdihnil ob omembi bratove zaroke: ''Ampak njuna zveza ni moj problem. Na koncu bosta odpovedala vse skupaj pet minut pred začetkom, ne bi me presenetilo.'' Na sploh ni bil človek, ki bi rinil v tuje posle in poskušal razrešiti njihove probleme. Tako kot je sam cenil, da so ga vsi pustili na miru, njega in njegove probleme, tako je sam delal z ostalimi. Zakaj bi razglabljali o tujih težavah, če je vsak imel več kot dovolj svojih? ''Pravzaprav da. Tisti možički, ki jih paziš vsak dan v vrtcu, so skorajda dojenčki,'' se je zarežal proti njej in slika Elsie z majhno štručko v naročju res ni bila tako napačna. Ob salvah smeha, ki jih je sprožilo njegovo priznanje, je lahko samo zmajal z glavo. On in Lexie. On in načrtovalka porok. Da bilo je smešno. ''Da, načrtovalko porok in ne nobenega šoka. Ona bi morala skrbeti za mojo poroko z Bethany. Delni razlog, zakaj sva vse skupaj prekinila po treh tednih, je bilo tudi to, da sem Lexie vztrajno skušal spraviti med rjuhe. Kar mi ni uspelo,'' je zadnji del še posebej poudaril. Njegovo zanimanje za svetlolasko ni izpuhtelo v zrak niti potem, ko mu je uspelo. ''Bom, če me ne boš osmešila in ji govorila umazanih zgodbic o mojih srednješolskih letih,'' je svarilno proti njej iztegnil kazalec, nato pa je njegov nasmešek počasi zdrsnil v ravno linijo ustnic ob njenem vprašanju: ''Ne vem... rad bi verjel, da lahko uspe tudi nama. Nisva tako napačna, zaslužila bi si srečen konec, mar ne?''
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

maddox and elsie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: maddox and elsie   maddox and elsie Empty

Nazaj na vrh Go down

maddox and elsie

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1