Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.
the leading lady
the leading gentleman
best friendly connection
best family
best chemistry
honorary member
biggest ego
biggest sweetheart
should be a couple
idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.
Število prispevkov : 54 Reputation : 2 Join date : 11/11/2012
Naslov sporočila: ella & william [house no. 62] Pon Dec 03, 2012 7:41 am
this is for william with 593 words and i think this is my most emberrasing post. i'm so ashamed. and i really have no inspiration. oh and ellla is wearing this but with a a jacket. please tyt.
ah kako je sovražila jutra. zbujanje tako zgodaj res ni bil njen stil. ljubše ji je bilo poležavati v postelji in čakati, da ji nekdo prinese zajtrk. sicer je bil to nekdo od njenih "prijateljev". v toplem puloverju je sedela v kuhinji na svoji mizi. oboževala je občutek svobode in biti v svojem stanovanju brez da bi jo kdo obsojal. z pogledom je opazila sliko nasmejanega očeta. ella je v redkih trenutkih v življenju jokala. ničesar je ni posebno dotolklo, no razen smrti svojega očeta. v roke je vzela sliko in se nasmehnila. oče je bil edina oseba, ki je v njej prebudil čustva do nekoga drugega ne samo do sebe. sliko je spet položila nazaj na mizo. hotela je piti močno kavo, da jo prebudi in jo pripravi na novi dan. z kuhinjske mize je vzela kavo in jo popila. razlog za njeno zgodnje zbujanje je bila stranka, ki je rekla, da bo poklicala zjutraj. ella je nestrpno strmela v telefon in čakala na klic. ni bila navajena čakati dolgo na nekoga. vedela je vse podobne neumnosti, da je stranka kralj in tako naprej, a res ni marala ljudi, ki so mislili nekaj o sebi, kar niso bili. ko ji je končno prekipelo je odletela do svojega rokovnika in ga odprla. imela je sestanek z gospodom blackom. z prstom je drsela po strani ko je opazila številko. "jackpot," si je rekla. v roke je vzela telefon in poklicala. ko je končala s klicem se je veselo nasmehnila. vzela je svojo jakno in z listkom na katerem je bil napisan naslov odletela iz stanovanja.
ko je končno prišla pred hišo se je zamislila. hiša je bila čudovita in verjela je, da je black poln denarja. iz žepa jakne je vzela cigarete in čez nekaj minut je cigareto pohodila. približala se je hiši in vtaknila roke v žepe. po njenem vztrajnem pritiskanju na zvonec je vrata odprl kar je mislila, da je black. "gospod black?" je vprašala. ko je vstopila v hišo se je začudila nad vsem. "ta hiša ima veliko potenciala," je rekla medtem, ko si je ogledovala sliko na zidu. sprehodila se je še naprej in se obrnila proti blacku. zdel se ji je zelo znan. "te zavese bomo zamenjali in ta stol zgleda majav in barva te stene je nadležna. če vas ne moti bi vas nekaj vprašala. kaj ste po poklicu?" je rekla s najbolj vljudnim nasmeškom. ko je hodila skozi hišo se ji je vse bolj zdelo, da black res nima smisla za hiše, ker je ta razpadala. vsedla se je na kavč in iz njega je prišlo sto let praha. "gospod od kje ste dobili to hišo? zelo razpada in mislim, da bo trajala več kot jaz, da jo popravimo," nasmehnila se je in si dobro ogledala blacka. še vedno ni ugotovila od kje ji je poznan. ni ga videla v mestu tako, da ni bil meščan. razmišljala je ali se je mogoče zapletla z njim, a če bi si bi ga zagotovo zapomnila. sicer ni bila presenečena če se ga ne bi. "še nekaj bi vas rada vprašala. sva se mogoče kje spoznala? oprostite vprašanju, ampak tako prekleto znani se mi zdite," je rekla in ker ni pazila je prevrnila vazo. zaslišal se je tresk in vaza je bila v tisočih črepinjah. "oh oprostite. kakšna neroda sem," je rekla in začela pobirati črepinja. nikoli se tako ni osramotila. uničila je lastnino nekoga. "ne skrbite. saj bomo vse prenovili in bo hiša kot nova. prvo rabite nove zavese," je rekla in se nasmehnila ter vrgla črepinje v smeti.
GostGost
Naslov sporočila: Re: ella & william [house no. 62] Pon Dec 03, 2012 9:18 am
~For Ella. ~Note: I liked anyway.
Brrrrrrrrrrrrrr! Budilka ga je naenkrat vrgla pokonci. Ali pa sploh ni bila budilka. Zaspano je pogledal okoli. Bil je v kabinetu. Spal pa je v svojem delovnem, velikem naslonjaču, naslonjen na kupe papirjev za različne primere in z kulijem v roki. Medtem ko je zmedeno iskal za brnečim predmetom telefonom bi skoraj prevrnil prazno skodelico od včerajšnje trojne kave. Brrrrrrrrrr! In tukaj je bil."Ja prosim?" se je javil, kot da ne bi pravkar ugotovil, kako ga boli vrat od trde mize. Profesionalec ali nekaj."Oh, Vi ste. Se opravičujem, da nisem poklical, nekaj je prišlo vmes." se je takoj vljudno opravičil, sploh, ker ni hotel in ni imel časa, menjavati notranjih oblikovalec zadnji dan. Sploh pa je tole žensko poznal iz Los Angelesa."Upam, da boste vseeno prišli." je nadaljeval in končno vstal, ter odnesel skodelico v kuhinjo. Privolila je in povedal ji je še naslov. Potem sta z pogovorom končala, on pa se je odpravil pod prho, kajti takoj po sestanku je moral v službo. Ledena voda ga je kmalu zbudila in kmalu je bil že v poslovni obleki in je tekal po hiši, da je lahko zbral skupaj vso papirologijo. Med iskanjem kovčka, pa je pozvonilo. Tiho je zaklel ter še zadnjič poskusil najti črn kovček, če pa ga ne bo našel, pa bo pač vzel rjavega. Toda zvonjenje kar ni prenehalo, zato je pač opustil iskalno akcijo ter šel odpret."Ja to sem jaz." je rekel z nasmehom ter se umaknil, da je lahko vstopila."Kar najprej in po domače." Za njo je zaprl vrata. Kmalu jo je že podrobno preučil, medtem ko je ona strokovno ocenjevala to povsem navadno hišo. Po videzu se ni spremenila, toda značajsko tako ali tako ni mogel oceniti če pa jo je poznal samo na videz. Skratka, ona ga ni prepoznala še po tem. V naslednjem trenutku je zabrnel telefon in potegnil ga je iz žepa. Sporočilo. Hitro je začel tipkati odgovor in se na njeno prisotnost ni več posebej menil. Dokler ni začela govoriti, on pa je na večino odvrnil le ahm. Pri poklicu je dvignil pogled ter privzdignil obrv."Odvetnik." je na kratko odvrnil. Čeprav je imel zraven še marsikatero stvar, ki pa ni bila ravno službena. Mogoče pa bi ji moral ponuditi kavo. Toda že se je usedla na kavč, sam pa je pospravil telefon in se ji zdaj posvetil."Kavico bom. Jo naredim še vam?" je vprašal ter odšel proti kuhinji. K sreči je bila razporeditev sten takšna, da jo je lahko videl in slišal normalno kljub pripravljanju napitka, ki ga bo končno povsem prebudil."1. Ne vikaj me. Rahlo čudno zveni sploh ob nekaterih vprašanjih. 2. Hišo sem kupil in vzel sem prvo, kajti res me ne zanima kakšna je sam me skoraj nikoli ni doma, toda želim da dobro izgleda, ker imam velikokrat poslovne obiske." Ali ne tako poslovne. Bil je deloholik in veliko je delal, toda domov je velikokrat odšel v družbi in ni nameraval pripeljati uglajenih žensk v povsem neurejeno hišo."3. Plačal sem vam, da jo spravite v red. In še dodatno vam bom plačal za pomoč kogarkoli pač že. Samo uredite mi jo v manj kot tednu dni." Ni namreč želel veliko ljudi vsakič ko bo prišel domov. Če bo potrebno bo pač dal več denarja. Le ta nikoli ni bil problem. "Ste pa firbčni." je v smehu rekel."Ja. Znan se vam mogoče zdim, ker sva seksala. V Los Angelesu, ampak bili ste rahlo nadeli tako kot jaz. Naslednji dan sem imel službo zato me ni bilo v postelji." je brez sramu povedal."Vas lahko tudi jaz tikam, ker če sva že spala skupaj je malo čudno tole gospod in gospa. Navsezadnje sva si že bila precej domača." Bil je pač brez dlake na jeziku, kot odvetniki enostavno morajo biti. Ampak še sanjalo se mu ni, zakaj je bila tako živčna, da je razbila vazo."Nič ni. Sploh pa.. Če mi ne bi povedali, bi pomislil da se na takšen način znebite stvari, ki ne pašejo v stanovanje." Kavica je bila nareta toda še vedno je bil v kuhinji, kjer jo je naslonjen na kuhinjski pult, gledal."Jaz se ne spoznam na to. Vaša odločitev." je odvrnil."Toda ne glede na vse, kaj boste počeli.. Ne dotikajte se mojega kabineta." je še opozoril. Bil je resda grozen, ampak tam je vedno vedel kje ja kakšna stvar."In prvo se prosim lotite spalnice, ker me resnično moti vse v njej. Zato spim v sobi za goste, ki pa je precej manjša. Jo greva pogledat? V zgornjem nadstropju je." Naredil je prvi požirek, ter pogledal blondinko.